Sådan løses problemet: Min pc genkender ikke mit USB-drev

Hvis din computer ikke genkender USB-flashdrevet indsat, kan det skyldes en fejl ved opdatering af styresystemets driver. Faktisk er dette et af de mest almindelige problemer med USB-flashdrev.

Hvis dette er tilfældet for dig, kan du prøve at opdatere dine pc-drivere for at sikre, at dette kun er et mindre problem. Er din pc og USB-nøgle allerede klar? Nå, vi startede med proceduren.

Indeks
  1. Sådan opdateres USB-drevdriver nemt og hurtigt
  2. Sådan formaterer du mit USB-drev i nogle få trin

Sådan opdateres USB-drevdriver nemt og hurtigt

For at gøre dette, start med tilslut USB-drevet til din computer. Når du har gjort det, skal du trykke på "Win+R"-tasterne.

Dette åbner en pop-up tekstboks nederst på din computerskærm. Indtast kommandoen "devmgmt.msc" klik derefter på "OK" for at køre enhedshåndteringen.

Find på listen over lagerenheder i Enhedshåndtering "Universal Serial Bus Controls" og højreklik på den, vælg derefter " Afinstaller ".

Fortsæt med at fjerne USB-flashdrevet og genstart din computer . Når systemet er startet, skal du tilslutte USB-drevet til pc'en igen for at kontrollere, om problemet er løst.

Hvis problemet stadig fortsætter, og du ikke kan se USB-flashdrevet på listen over tilsluttede eksterne enheder, skal vi fortsætte med den næste metode.

Sådan formaterer du mit USB-drev i nogle få trin

Til formater USB-nøglen, du kan bruge værktøjet Windows diskhåndtering. Men husk, at inden du formaterer dit USB-drev, er det vigtigt, at du gendanner de data, som du har gemt på USB-drevet. Ellers ville du miste alt, hvad du havde gemt indeni.

En måde at gendanne disse data på er at bruge EaseUS Data Recovery Wizard Free. For at gøre dette skal du starte med at downloade programmet til din computer.

Når du har downloadet og installeret det på din computer, går vi videre til datagendannelse. Start med at tilslutte USB-drevet til din computer.

Fra appen skal du vælge en placering for at starte gendannelsen. I dette tilfælde skal du vælge USB-nøglen. Det pågældende program vil udføre en hurtig scanning og derefter en fuld scanning af USB-drevet for at finde de tabte filer.

Proceduren vil tage et par minutter, udelukkende afhængig af mængden af ​​filer, du har gemt på din USB-nøgle og dens lagerkapacitet.

Når begge scanningsprocesser er afsluttet, skal du vælge de elementer, du vil have tilbage, og derefter klikke på "Gendan" for at gendanne de valgte filer.

Husk at vælge en anden placering for at gemme dataene for at undgå at overskrive dem, før du klikker på "Gendan".

Når du har udført alle disse trin, skal du gå til "Denne computer" eller "Denne computer". Find og vælg "Administrer". Se efter denne mulighed øverst på skærmen på værktøjslinjen.

Et nyt vindue åbnes med billedteksten » Computerstyring “. I den liste, du har, skal du klikke på "Lagring". Dette fører dig til en ny skærm i det samme vindue med flere muligheder.

I den undermenu, der åbnede, skal du klikke på » Diskhåndtering”. Igen får du en ny skærm med en liste over alle tilgængelige lagersystemer på din computer. I den skal du søge efter din USB nøgle.

Placer dig selv på USB-nøglen og klik på den med højre museknap. Klik endelig på » Format og luk vinduet for at bruge det igen.

Husk, at når du har formateret dit USB-drev, vil alle de data, du havde gemt, være gået tabt, så det er meget vigtigt, at du har lavet en sikkerhedskopi af de data, der var blevet gemt, som vi tidligere har lært.

Når formateringsprocessen er færdig, kan du gemme filerne igen. Som du kan se, han er meget enkel at løse problemet med, at min pc ikke genkender min USB-nøgle. Hvis du har spørgsmål om selvstudiet, kan du efterlade os din kommentar nedenfor, så vi kan hjælpe dig med at løse det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up