Sådan fjerner eller deaktiverer du WhatsApp Stavekontrol på iPhone og Android?

Det er meget almindeligt, at vi som brugere af en applikation ikke ved, hvordan man bruger en bestemt værktøj eller vi ved ikke, hvordan man aktiverer en funktion. Og på den anden side ved vi ikke, hvordan vi sletter det, så vi synes, at appen har fejl. I tilfældet med WhatsApp, en af ​​de mest brugte instant messengers, stiller vi os selv følgende spørgsmål : Hvordan fjerner eller deaktiverer WhatsApp stavekontrol på iPhone og Android?

Det viser sig utallige gange, vi har sendt en besked som vi mener er velskrevet, og da vi læste den igen, ÆNDREDE korrekturlæseren den. Det er et problem, vi tror, ​​vi ikke vil gøre igen, men vi er vant til at skrive så hurtigt, at det sker for os igen, så hvad kan vi gøre?

Det mest normale er, at vi deaktiverer denne funktion, men du fandt ud af, at applikationen ikke tilbyder muligheden som sådan. Faktisk er stavekontrollen et værktøj, der hører til vores enhed og ikke til WhatsApp-applikationen. Appen tilhører den automatiske fuldførelsesfunktion, som du allerede ved at aktivere.

Sådan fjerner eller deaktiverer du WhatsApp Stavekontrol på iPhone og Android?

Men før vi begynder at fortælle dig trinene til at fjerne eller deaktivere WhatsApp stavekontrol på iPhone og Android. Og selvom denne parameter ikke har direkte at gøre med beskedapplikationen. Vi vil lære dig en artikel, som du skal se, og lære dig, hvordan du sætter sangtekster i staten.

Lad os nu fortsætte med denne vejledning, og vi vil starte med at fortælle dig, hvad du skal gøre, hvis din mobil har et iOS-operativsystem. Hvad du skal gøre for at fjerne eller slå stavekontrol fra er at gå til startskærmen og vælge indstillingen Indstillinger. Så vil du i denne sektion se efter indstillingen Generelt, og til sidst skal du gå ind i sektionen Tastatur.

Når du først er i dette afsnit, vil du se flere kontakter, de fleste, hvis ikke alle, vil være aktiveret. Du skal finde autokorrekturen, trykke på kontakten og skubbe den til venstre. Når du udfører denne handling vil farven ændre sig vil dette indikere, at indstillingen er blevet deaktiveret.

Du kan nu få adgang til applikationen WhatsApp og bekræft ved at skrive en besked om, at stavekontrollen ikke længere er aktiv. Du kan se, hvor enkelt og nemt det er at slå den funktion fra, du troede var en del af appen. Men på mindre end et minut efterlod du dette irriterende værktøj på din mobile enhed uden handling.

Sådan fjerner eller deaktiverer du WhatsApp Stavekontrol på Android

Som vi allerede har sagt, er stavekontrol ikke faktum ikke en del af instant messaging-applikationen kendt som WhatsApp. Det er et værktøj, som alle mobiltelefoner har indbygget. Og det er i dem, vi skal foretage ændringerne, så korrektoren holder op med at vises eller deaktiverer den.

Hvis du er ejer af en mobil, der kører med Android-operativsystemet, fortæller vi dig, hvad du skal gøre for at fjerne eller deaktivere stavekontrollen. De trin, vi skal udføre, ligner meget dem, der udføres på mobiler med iOS-operativsystemer. Først skal vi få adgang til Android-indstillingerne.

Derefter går vi til Systemer og leder efter sprog- og tekstindtastningsindstillingen, her i dette afsnit finder vi det tastatur, vi har konfigureret. Vi vælger denne mulighed ved at klikke på den. Og vi vil se efter muligheden Forudsigende tekst eller Skriv og Autokorrektur.

De muligheder, vi tilbyder dig, kan variere og afhænger af den version af Android, vi har, mobilmodellen. Også den grafiske brugergrænseflade leveret af producenten eller typen af ​​tastatur. Uanset årsagen skal du deaktivere denne mulighed og derefter gå til applikationen for at kontrollere det stavekontrol er slået fra .

På denne måde efterkommer vi dig igen ved at give dig en meget didaktisk vejledning, der løser dette problem. Og uden for meget besvær kunne du lære Sådan fjerner eller deaktiverer du WhatsApp Stavekontrol på iPhone og Android?

Indeks
  1. Sådan fjerner eller deaktiverer du WhatsApp Stavekontrol på iPhone og Android?
  2. Sådan fjerner eller deaktiverer du WhatsApp Stavekontrol på Android

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up