Hvordan fungerer Maya-oversætteren, og hvordan bruges den?

Få en mayaansk sprogoversætter på nettet var en mulighed, som var svær at forestille sig for et stykke tid siden, men takket være fremskridt og en iværksætter er det nu muligt at bruge det.

Selvom det er mere almindeligt at bruge Google Oversæt til almindelige sprog som engelsk, tysk og andre, der er mange andre dialekter, som også er værd at prøve .

Dette er tilfældet med maya-sprogene, derfor havde nogle mennesker ideen om at skabe en maya-spansk oversætter, hovedsageligt til deres oprindelseslande, og dette blev derefter intensiveret og blev tilgængeligt for dem, der ønsker at læse det.

Sådan fungerer en Maya-oversætter.

Maya-oversætteren præsenteres som en applikation, og dens drift var oprindeligt orienteret mod oversættelsen fra Kakchiquel-sproget til spansk.

Startende med dette og et andet sprog, men så, takket være resultaterne af de første test, blev dets omfang udvidet, så fra nye dialekter er tilføjet .

Blandt disse kan du finde Quiché, Mam, Kakchiquel, Poqomchi, Garífuna og andre . Med henblik på fortsat at inddrage flere muligheder i biblioteket.

Ligeledes startede det med en operation baseret på få ord og deres oversættelser, men mange elementer blev tilføjet lidt efter lidt. Altså overskridende mere end 400 tusind ord tilgængelige .

På den anden side, og en af ​​de mest slående funktioner er, at dens skaber, en guatemalansk udvikler, præsenterer opdateringer og forbedringer hver 15. dag.

Derudover inkluderer det en sektion, hvor brugere kan give deres anbefalinger eller genstande til at tilføje til biblioteket, som er meget overvejede.

På denne måde bliver applikationen kendt som Mayan Language Translator ved med at vokse og forbedre sine muligheder.

Ligeledes han har et værktøj til at gengive lyden af ​​udtalen af visse sætninger eller ord, når de ses. Senere kan du helt sikkert ændre eller ændre oversætterens stemme.

Ud over et interessant spørgsmål-svar-spil orienteret mod Guatemala, dets kuriositeter og dets mest relevante data.

Hvordan bruger man dette værktøj?

Hvis du vil bruge denne app, skal du for at komme i gang downloade den på en mobilenhed såsom en telefon eller tablet. Indtil videre er Translator-appen kun tilgængelig for enheder med Android-operativsystemet og dets standardfunktioner.

På denne måde vil det være nok at gå til Google Play Butik fra computeren og indtaste søgemaskinen » Maya sprog oversætter “.

Blandt de præsenterede muligheder vil der være en, der har ordet " Guatemala ud for titlen, som er det, vi taler om her, og udvikleren vil være " Teknologi RobOne ". Derfor vil du trykke på knappen " Installere så du kan downloade det til computeren, og du kan begynde at bruge det.

For at fortsætte er det vigtigt, at brugerne husker og er omhyggelige med at indtaste de ord, der skal oversættes, efterhånden som de skrives. Hvad betyder det? At brugen af ​​tegnsætnings- og accenttegn skal respekteres fuldt ud, så resultaterne bliver optimale.

Andre apps

Selvom den guatemalanske oversætter var initiativtageren til denne type programmer eller ansøgninger, er der i dag andre. Blandt disse er der en såkaldt Mayan Language Translator Lite, som er meget mere kompakt eller let, fungerer offline og med en række 11 forskellige mayasprog .

Blandt disse kan vi citere Kaqchikel, Kiche, Qeqchí, Chuj, Tzutujil, Poqomchí, Itza, Mam, Poptí, Pocomam alt på spansk og omvendt.

Derudover inkluderer det oversættelsesmodaliteten fra Kaqchikel til engelsk eller omvendt, alt efter hvad brugeren leder efter. Med den tidligere applikation kan Lite nemt lokaliseres i Google Play ved at skrive dens navn og det er også ledig .

Den bliver løbende opdateret, og der arbejdes på muligheden for at bringe den til andre styresystemer, såsom Apple-enheder.

Indeks
  1. Sådan fungerer en Maya-oversætter.
  2. Hvordan bruger man dette værktøj?
  3. Andre apps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up