Hvordan løser man forbindelsesproblemet uden internetadgang i Windows?

Computere er de mest nyttige assistenter i dag, men de arbejder ikke alene, de får hjælp til at udføre deres funktioner fra ethvert menneskes bedste allierede, internettet. Hvilket betyder, at hvis en pc ikke har internet, er det ikke til megen nytte, så i dag går du lær hvordan du løser forbindelsesproblemet uden internetadgang under Windows.

Og det er, at ingen kan benægte, at internettet er afgørende for selve livet, alle er altid på nettet, uanset om det er til fritid eller arbejde. Selv nu er der arbejdsmodeller som ikke kræver, at du forlader dit hjem, alt hvad du behøver er en pc og internettet. For alt dette skal du vide, hvordan du løser forbindelsen, hvis den en dag forråder dig.

Inden du fortsætter, husk på, at denne løsning løser problemet i titlen, hvis det, der sker med dig, er, at du lider af Wi-Fi eller internetafbrydelse, bør du søge hjælp andetsteds.

Indeks
  1. Løs forbindelsesproblemet uden internetadgang i Windows
  2. Andre løsninger

Løs forbindelsesproblemet uden internetadgang i Windows

For at komme direkte til det punkt, der betyder noget, er den første ting, du skal vide, at det ikke er særlig klart, hvad der forårsagede dette problem, det kan være af mange årsager, selvom det næsten altid sker, når du opdaterer Windows 10.

Den anden ting er, at dette problem opstår, når forbindelse til et WIFI-netværk . Hvis du er direkte forbundet til kablet, og du har samme problem, er det allerede dit internet og ikke computeren.

Nu, for at begynde at løse det, er den første ting du skal gøre at gå til netværkskonfigurationssektionen. Rul først gennem de generelle indstillinger, for dette tryk på Windows + L, når der vil være den valgte sektion "Netværk og internet" derefter muligheden "WI-FI menu".

Du vil bemærke, at der på højre side er et panel med valgmuligheder "Skift adapterindstillinger". Dette vil vise eller åbne kontrolpanelet, her finder du det netværk, der forårsager irritationen, og åbn det med højreklik for at se alle dets egenskaber.

Det er nødvendigt at kontrollere, om der er sket en ændring i konfigurationen, de muligheder, der skal markeres for korrekt drift, er:

Klient til Microsoft Networks, QoS-pakkeplanlægger, fil- og printerdeling, også topologilagsopdagelsessvar, Internet Protocol version 4 (TCP/IPv4) og mapper I/O-drivertopologidetektion.

Prøv endelig at deaktivere Internet Protocol version 6 (TCP/IPv6), fordi den nogle gange ikke er kompatibel med adapteren. Tryk " okay for at gemme alt ovenstående og genstarte pc'en.

Andre løsninger

Med ovenstående burde det være muligt løse problemet forbundet uden internetadgang under Windows , men hvis det ikke virker, så prøv følgende:

Deaktiver og aktiver din computers netværkskort, for at se om kombinationen med ovenstående løser problemet, hvis ikke opdater netværkskortdriveren og prøv igen hvis problemet er stoppet. Hvis ingen af ​​disse funktioner fungerer, er det tid til at bede Windows om hjælp.

Nogle gange, for at kunne løse forbindelsesproblemet uden internetadgang i Windows, er det nødvendigt at bruge, tro det eller ej, Internetforbindelse fejlfinding.

For at aktivere det, gå til "Kontrolpanel" vælg indstillingen "Alle kontrolpanelelementer", klik derefter "Reparation", derefter "Internet netværk" og endelig "Opret forbindelse til internettet". Windows Hjælp Assistant vil søge efter fejlen og forsøge at rette den.

Du kan også prøve at deaktivere antivirus (hvis du for nylig har opdateret det), da dette ofte kan løse fejlen hurtigt (hvis du ikke ved, hvordan du aktiverer eller deaktiverer Windows Defender Antivirus, kan du hurtigt finde det på internettet).

Og endelig skal du kontrollere, at din licens er gyldig, dette er den mindst almindelige årsag til fejlen, men i nogle tilfælde kan det være årsag til problemet, hvis du ikke har en Windows-licens.

Med alle de tidligere løsninger burde du allerede være i stand til det løse problemet forbundet uden internetadgang i Windows , gå videre og prøv en efter en, indtil du endelig kommer tilbage på netværket. Og når du er tilsluttet, prøv at optimere internetforbindelsen i Windows med TCP optimizer for at forbedre og øge internethastigheden i Windows 10.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up