Sådan oprettes eller konverteres MP3-sange til MIDI-sporformat uden programmer

Den teknologiske æra har også haft stor betydning for den musikalske verden, der er flere og flere værktøjer til oprette, gemme, redigere og konvertere formaterne for disse kunstneriske værker. I dette galleri af melodier har vi mulighed for at skabe og konvertere mp3-sange til MIDI-format uden programmer.

Musik er en kunst, der har udviklet sig over tid og genererer nye instrumenter og genrer, der kommer for at blive i dit liv, underholde dig, begejstre dig og minder dig om behagelige tider gennem dens tekster og melodier.

Indeks
 1. MP3-formater
 2. MIDI-format
 3. Filkonvertering
 4. Hvad hvis jeg ikke vil bruge programmer?
  1. bear fil konverter
  2. Konverter en chat
 5. Begynd at konvertere de filer, du ønsker!

MP3-formater

Når det kommer til at have musik på din computer, er det meget almindeligt at finde dem i mp3-format. Selv om skabelsen af ​​dette format begyndte i 1982, var det først i 1986, at de første resultater begyndte at være synlige.

Det krævede andre typer computere med bedre specifikationer, såvel som samarbejdet mellem arbejdere fra virksomheder som AT&T for at udvikle en lydkomprimeringsmetode effektiv.

Fra 1995 begyndte .mp3-formatet at blive brugt på webplatforme. Resten ville være historie: fra udviklingen af ​​lydafspillere både på computere og på mobiltelefoner og andre typer enheder er dette format blevet det mest brugte værktøj af brugere til download og lyt til musik .

MIDI-format

Efter .mp3-formatet har mange andre lydkomprimeringsformater forskellige karakteristika og anvendelser. En af de vigtigste for enhver musiker er dog MIDI-format (Musikinstrument Digital Interface).

¿Hvorfor er det så vigtigt? Pues, se trata de un kilde til kommunikation mellem hardwaren og et eller flere musikinstrumenter, hvis det er fundamentalt for skabelsen af ​​musikalske piezaer, er det nødvendigt at komprimere al lydinformationen i et enkelt arkiv, der er utroligt lille, hvor du forestiller dig.

Filkonvertering

Er det nu muligt at bruge denne type fil i et andet format? Heldigvis, ja. Hvis du planlægger at konvertere en fil i .mp3-format til en fil i MIDI-format for at foretage ændringer på banen, kan du gøre det uden problemer ved at bruge specialiseret software i marken.

Hvad hvis jeg ikke vil bruge programmer?

I tilfælde hvor du ikke stoler for meget på at downloade programmer, eller hvor umiddelbarheden af ​​problemet ikke tillader dig at vente med at downloade og installere et program, behøver du ikke bekymre dig! Siden flere udviklere har forestillet sig webplatforme med de nødvendige værktøjer til at udføre disse typer konverteringer.

Derfor vil de følgende afsnit blive viet til at forklare, hvilke platforme der er tilgængelige på Internettet og hvordan man bruger dem til at konvertere .mp3-filer til filer i MIDI-format.

bear fil konverter

En af de bedste tallerkenerformularer som du kan bruge i denne type tilfælde, er Bear File Converter, et helt gratis onlineværktøj, der giver dig mulighed for at konvertere .mp3-filen til en MIDI-fil uden problemer.

 • Gå til Bear File Converter-siden.
 • Find og vælg den fil, du vil konvertere, via knappen "At downloade".
 • Når filen er valgt, er det tid til at klikke på knappen "Konverter".
 • Parat! Upload din fil.

Konverter en chat

En anden platform, der repræsenterer en meget god mulighed for at konvertere .mp3-filer er Convert Cat, et værktøj, der har en enkel grænseflade, samt muligheder for at køre det.

 • Gå ind i Convert Cat-portalen.
 • Klik på "Vælg filer" .
 • Vælg MIDI-filen, der skal konverteres.
 • Vælg MIDI-indstillingen som den tilgængelige udvidelse.
 • Indtast din e-mail.
 • Klik på "Konvertere" .

Convert Cat sørger for at konvertere filen og sende den til din e-mail, så du kan fortsætte med at downloade den og kontrollere, at den fungerer uden problemer.

Begynd at konvertere de filer, du ønsker!

Med disse ekstremt nyttige værktøjer kan du nu redigere dine yndlingsnumre og kombinere dem med melodierne fra enhver anden type instrument, du spiller. Det har aldrig været nemmere at oprette og konvertere MP3-sange til MIDI-format. Hvad venter du på for at finde ud af?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up