Sådan måler du hastigheden eller indlæsningstiden på min hjemmeside eller blog

I øjeblikket er det meget vigtigt at have værktøjer, der giver os mulighed for det webhastighedstest . I denne meget konkurrenceprægede verden, og hver dag bliver der oprettet flere og flere hjemmesider eller blogs, at kende denne faktor vil hjælpe os i vores SEO-positionering. Af denne grund ønsker vi at præsentere dig en artikel, som vil hjælpe dig meget at vide måle hastigheden eller indlæsningstiden på min webside eller blog.

Når vi nærmer os positioneringspunktet On-Page SEO, vi taler om den faktor som Google tager højde for for at placere indholdet bedre i sin søgemaskine. Og det er i bund og grund det, vi leder efter med en hastighedstest, bortset fra de forskellige data, den ville give os, så vi kan forbedre vores besøgendes oplevelse markant.

Men der er en ideel indlæsningstid, så vores side kan få en bedre placering i Googles søgemaskine. Tro det eller ej, der er utallige undersøgelser, der refererer til dette emne. Men det blev konkluderet, at det bedste tidspunkt, eller hvad eksperter kalder optimalt, ville være mindre end 3 sekunder

Men med tiden indså Google, at i en verden, hvor folk lever i et så hektisk tempo, ville det være en evighed at vente 3 sekunder. Og derfor er tiden blevet forkortet til 2,2 sekunder og plejer at blive forkortet yderligere. Og så du ikke bliver efterladt, vil vi fortælle dig hvordan man måler hastigheden eller indlæsningstiden på min hjemmeside eller blog.

Indeks
  1. Sådan måler du hastigheden eller indlæsningstiden på min hjemmeside eller blog
  2. En anden app, der hjælper dig med at måle min sideindlæsningshastighed

Sådan måler du hastigheden eller indlæsningstiden på min hjemmeside eller blog

Du tror det måske ikke, men at have en meget hurtig indlæsningstid øger dine visninger internet side og produceret en højere grad af tilfredshed blandt brugere, der aflagde besøget. Der er en procentdel meget tæt på 50 % af brugerne, der forlader siden, når den er overskredet på mere end 3 sekunder at indlæse.

Vi har allerede hjulpet dig med at oprette din side eller blog på Weebly gennem tutorials, så du ikke vil have nogen problemer med denne. Og nu, for at fuldføre denne artikel, hjælper vi dig måle hastigheden eller indlæsningstiden på din hjemmeside eller blog. Vide om det respekterer den nødvendige hastighed for at have en bedre positionering og en bedre accept af brugerne.

Til stor lettelse for brugerne er der nogle rigtig gode værktøjer, som giver dig mulighed for at måle din indlæsningstid. Disse værktøjer vil også tilbyde dig en diagnose af mulige problemer og vise dig, hvordan du optimerer dem. Og bedst af alt, du kan købe det ledig .

En anden app, der hjælper dig med at måle min sideindlæsningshastighed

Lad os starte med det, der måske er det mest kendte og mest brugte af brugere over hele verden og er ingen ringere end Google PageSpeed ​​​​Insights. Med det kan du indtaste linket til enhver side, så vil det analysere alt dets indhold og vise dig forslag som dette:

  • Du skal rette: ved at markere med rødt de forbedringer, du skal anvende, så du kan få en bedre indlæsningstid.
  • Husk at rette: her vil indikationen være gul, men den vil ikke generere nogen ændring i forhold til hastigheden.
  • Godkendt i … her vil den vise dig med grønt de punkter, der anses for positive på din side.

En anden, som er meget brugt og anses for at være den bedste, til at vurdere tidspunktet for din lorteside og identificerer også, at den bør forbedres. Det er kendt blandt digitale marketingfolk som GTmetrix.

Dette værktøj tilbyder dig en meget detaljeret sammenligning af de opnåede resultater med resultaterne fra andre sider, som konkurrerer på samme linje.

Som vi fortalte dig før, er der andre, men disse vil give dig indlæsningshastigheden uden større komplikationer. Og på denne måde afslutter vi denne tutorial, der vil lære dig hvordan man måler hastigheden eller indlæsningstiden på min webside eller blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up