Hvordan annullerer jeg Orange service online?

I verden er der flere ting, som det moderne menneske har brug for for at eksistere. Blandt dem telefoni mobil og internet, som vi altid ønsker at få mest muligt ud af hastigheden og kvaliteten af. De to sidstnævnte har længe været ledet af tre virksomheder, som har formået at etablere sig i store dele af verden.

Selvom du på markedet kan finde et stort antal mærker, virksomheder og deres liste over produkter er meget bred, har en af ​​manges favoritter været Orange-platformen. Orange er et firma af fransk oprindelse, som tidligere var kendt som France Telecom.

Den har været aktiv siden 1879, og der har været mange udviklinger, som hundredvis af brugere har set i den. Dens produkter har altid været et emblem af kvalitet og perfektion, hvilket har motiveret mange brugere til at oprette en e-mail-konto i denne virksomhed. Men mange mennesker mener, at det ikke er tilfældet og beslutter sig derfor for det afmelde tjenesten .

Faktisk er der mange grunde til, at en person kan afmelde denne tjeneste; men en af ​​de mest almindelige er, at du gerne vil prøve en hvilken som helst anden virksomhed og udforske de muligheder, den kan tilbyde dig.

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du kan afmelde denne tjeneste, uden at skulle ty til en anden guide på Internettet .

Indeks
  1. Afmeld telefonisk
  2. Hvordan kan jeg afmelde Orange, hvis jeg stadig er kortholder?

Afmeld telefonisk

Dette er en af ​​de mest brugte metoder til at afmelde, hvis din linje er DSL med virksomheden. Men før du fortsætter med selvstudiet, bør du vide, at for dette; Du skal udføre visse trin forbundet til internettet, så det er vigtigt, at du under opkaldet er foran din computer .

Trinene for at afmelde er som følger:

  • For at starte skal du ringe 1470 fra din fastnettelefon eller mobiltelefon.
  • Når du er tilsluttet kundesupportteamet, skal du anmode om at afmelde linjen Internettet . Med dette vil din tjeneste blive permanent annulleret.
  • Når du har givet instruktionerne til den tekniske support, vil du modtage en række direktiver, som du vil forsøge at bekræfte din identitet med.
  • Efter opkaldet er gennemført, modtager du en mail, hvor du kan finde en formular, hvori din kontakt med Information og de linjer, du ønsker at afmelde, vil blive detaljeret.
  • Når dataene er blevet bekræftet, skal du besvare e-mailen ved at vedhæfte en kopi af din værelse af identificere tilbage, eller i modsat fald, kontraktindehaverens.
  • Via mail skal du også fortsætte med at bekræfte betingelserne for nævnte annullering af tjenester, og det er det.

Den maksimale frist du har til at træde i kraft er to hverdage, så du skal ikke vente længe på at dette sker.

Hvordan kan jeg afmelde Orange, hvis jeg stadig er kortholder?

For denne procedure er opgaven ret lig det, vi beskrev ovenfor. Den eneste forskel her er, at du specifikt skal forklare, at den service, der skal aflyses, er en mobiltelefon linje men ikke en internettjeneste.

Det er dog vigtigt, at du tager højde for, at dette kan føre til kontraktbrud; som du skal betale et beløb for for nævnte misligholdelse. Når der er underskrevet kontrakt med orange er det sædvanligt, at nævnte aftale er for en minimumsperiode på 12 måneder.

Hvis annulleringen af ​​nævnte service anmodes inden det aftalte tidspunkt; Virksomheden vil bede dig om at lave et beløb svarende til nævnte forholdsmæssige beløb, hvilket ville være det, der skal betales i de resterende måneder.

Du kan dog indgå i en form for forhandling, hvor det, du er holdt op med at betale, overtages af det begunstigede selskab.

Selvom det er et sjældent alternativ, kan du vælge det, afhængigt af længden på din Bliv .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up