Cellular Prepaid vs Postpaid: Hvad er mere praktisk? Fordele og ulemper

I dag er telefontjenester blevet et væsentligt værktøj som går hånd i hånd med mobile enheder. Nå, disse giver os mulighed for at forblive forbundet, selvom vi får adgang til enhver form for kablet internetforbindelse.

Derfor er det en stor fordel at have muligheden for at vælge mellem forskellige betalingsmetoder for disse telefontjenester, som du kan få adgang til den, der passer dig bedst mellem forudbetalt og efterbetalt mobiltelefontjeneste.

Derfor vil vi vise dig hvad er forskellene mellem en forudbetalt og efterbetalt mobiltelefon, samt de fordele og ulemper, hver især byder på. Så du ved, hvilken af ​​dem der er bedst for dig.

Indeks
  1. Forskelle mellem en forudbetalt og efterbetalt mobiltelefon
  2. Hvad er mere bekvemt mellem en forudbetalt og efterbetalt mobiltelefon?
  3. Fordele og ulemper ved forudbetalte og efterbetalte mobiltelefoner

Forskelle mellem en forudbetalt og efterbetalt mobiltelefon

Mobiltelefonplatforme tilbyder brugerne forudbetalte og efterbetalte tjenester til at dække deres udgifter på disse platforme. Men ofte ved brugerne ikke, hvad der er forskellen mellem en forudbetalt mobiltelefon og en forudbetalt telefon.

På denne måde skal du overveje, at hovedkarakteristikken, der adskiller disse to former for betaling for telefontjenester er, hvordan handlingen udføres.

Tja, i tilfælde af forudbetalte mobiltelefoner skal kunden få adgang til pakketjenester fra telefonplatformen, som inkluderer opkaldstid og beskedgrænser og dataforbrug for at oprette forbindelse til internettet i en månedlig periode. At brugeren skal betale, uanset om han har brugt de nævnte tjenester eller ej.

På den anden side fungerer den efterbetalte mobiltelefontjeneste i modsætning til de forudbetalte tjenester. Nå, denne service giver sine brugere mulighed for bruge ubegrænsede telefontjenester , lige fra opkald til data til at surfe på internettet. På den måde skulle du først betale den faktura, der svarer til brugen af ​​tjenesterne ved udgangen af ​​måneden.

Hvad er mere bekvemt mellem en forudbetalt og efterbetalt mobiltelefon?

At vide, hvilken telefontjeneste der passer bedst til din livsstil, er lige så vigtigt som at kende de bedste mobiltelefonoperativsystemer, når du køber en mobilenhed af denne type. Nå, de funktioner, hver har, kan bruges af dig af afhængig af din tilgængelighed .

Derfor, hvis du er en person, der skal bruge din mobile enhed til at foretage opkald ofte, eller som bruger VoIP-telefonsystemet og konstant skal surfe på internettet uden for hjemmet. Efterbetalte mobiltelefontjenester kan være den bedste mulighed for dig.

Du skal dog tage højde for, at det ikke betyder, at du ikke kan finde af tjenester faste priser, der tilbydes af forudbetalte mobiltelefoner som tilpasser sig den hastighed, hvormed du ønsker at bruge funktionerne i denne tjeneste.

På den anden side, forudbetalt service foretrækkes af dem, der generelt ikke har brug for meget tid til at bruge internetforbindelser udenfor hjemmet, samt kun lejlighedsvis at ringe og sende sms'er.

På denne måde vælge den mest bekvemme mellem en forudbetalt og efterbetalt mobiltelefon vil afhænge af de behov, du skal dække med denne service.

Fordele og ulemper ved forudbetalte og efterbetalte mobiltelefoner

Vi kunne påpege, at den største fordel ved en af ​​disse to tjenester er, at de er tilgængelige til at blive aktiveret på mobiltelefoner af enhver rækkevidde. Men for hans vedkommende har hver sit egne fordele og ulemper for forskellige typer brugere.

En af de fordelene ved den forudbetalte linje er, at det giver sine brugere mulighed for før brug at kontrollere mængden af ​​telefonressourcer, som de vil forbruge. Hvilket også betyder, at der ikke er nogen straf fra platformen, hvis du glemmer at lade op, når tjenesten udløber.

For dem, hvis fordel ved forudbetalt service faktisk er en ulempe, så finder de ind efterbetalte mobiltelefoner større frihed når det kommer til at browse, ringe og chatte uden for en WiFi-forbindelse. Som en ekstra fordel giver denne service dig også mulighed for at forbedre din kredithistorik, når du betaler for tjenesten.

Men hvis du ikke betaler regningen for at bruge efterbetalt service, du kan ende med en straf , ligesom hvis du beslutter dig for at opsige tjenesten inden udløbsdatoen for kontrakten med telefonselskabet. Dette er den største ulempe ved efterbetalte mobiltelefoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up