Hvordan afinstallerer eller fjerner man OpenJDK i Linux Mint og installerer Java JDK?

Java er en væsentlig computerplatform for nutidens teknologiteams, der arbejder sammen med mange apps og websteder. Derfor er mange mennesker interesserede i at installere Java JDK på deres enheder. Igennem denne artikel vil du lære, hvordan du afinstallerer OpenJDK på Linux.

I øjeblikket opdateres Java-systemet konstant for at forbedre brugeroplevelsen i hver af de faktorer, det inkluderer.

I denne henseende er det også nødvendigt at ty til de seneste versioner udgivet af dette firma for at undgå fejl ved udførelse af enhver aktivitet.

Hvad angår Linux, Open JDK er en standardversion af operativsystemet meget nyttig og effektiv i forhold til hans visuelle arbejde.

Men som vi nævnte før, bliver det før eller siden forældet, eller flere personer i samfundet ønsker at eksperimentere lidt mere, så de overvejer at installere Java JDK på deres computer.

Selvom det er en relativt simpel procedure, er det en smule vanskeligt at fjerne et standardskin fra en computer, så i denne artikel viser vi dig, hvordan du afinstallerer den version for at drage fordel af de nye opdateringer. Java har til dig.

Indeks
  1. Hvorfor installere Java JDK på Linux Mint-version?
    1. Hvordan kan Open JDK afinstalleres?
  2. Kommandoer nødvendige for at installere Java JDK i Linux Mint

Hvorfor installere Java JDK på Linux Mint-version?

Mint kan være en softwareopdatering, der lige er blevet installeret på computeren, men sandheden er, at det er et vigtigt skridt at aktivere Java support til dette operativsystem.

Siden denne plade form for programmatisk sprog er et krav for at bruge flere værktøjer er det nødvendigt at vedligeholde en af ​​dens versioner for at undgå mulige problemer med udførelse i fremtiden.

Hvordan kan Open JDK afinstalleres?

Som nævnt ovenfor følger denne version som standard med System D' udnyttelse Linux Mint. Arbejd udtømmende og effektivt i hver af sine opgaver.

Hvis du er programmør, er hovedproblemet med denne version af Java, at det tillader ikke oprettelse af kommercielle applikationer. Stadig open source-software.

Det er derfor, mange community-brugere ønsker at gå videre og installere Java JDK på deres pc. For at fortsætte med at udvikle indhold af interesse inden for teknologiområdet.

Derfor, for at opnå denne afinstallation, er det nødvendigt at udføre opgaver på den karakteristiske måde af Linux: gennem systemterminalen.

Så gennem genvejen » Ctrl + Alt + T » og indtast kommandoen "s udo apt-get autoremove openjdk-7-jr e". Dette vil give ordre om at fjerne softwaren og hver af dens afhængigheder.

Efter at have gennemført denne procedure, vil det kun være nødvendigt at skrive "java-version" for at bekræfte, at OpenJDK er blevet fuldstændig fjernet fra din computer, og at du ikke har en Java-version installeret.

Kommandoer nødvendige for at installere Java JDK i Linux Mint

Oracle-virksomheden har dedikeret sig til design, distribution og vedligeholdelse af effektiviteten af ​​denne version, der er så berømt af Java-fællesskabet.

Hvis afinstallationen af ​​den tidligere version er forårsaget af begrænsninger af Ansøgning. Du vil gerne vide, at denne opdatering sikrer, at din JDK-kompilering er strengt kompatibel med udviklingen af ​​nye kreationer.

Derfor, for at fuldføre denne opgave, vil det være nødvendigt at genåbne systemterminalen gennem genvejen nævnt ovenfor og placere følgende kommandoer:

Start med at tilføje Java JDK-lageret via " sudo add-apt-repository ppa:linuxuprising/java ". Hvad du skal bruge for at opdatere dit indhold og få de seneste opdateringer.

Dette gøres via » sudo apt-get opdatering og efter at have downloadet indholdet til computeren. Fortsæt med at installere Java JDK med » sudo apt installer oracle-java11-installer “.

Som du hidtil har set, er det nemmere at opdatere Java-versioner på din Linux-maskine, end det ser ud. Det kræver blot dedikation og tålmodighed.

Takket være denne ændring vil du være i stand til at nyde de nye funktioner, der tilbydes af den nye pakke fra Oracle-virksomheden. Inklusiv programmeringsfunktionalitet komfortabelt.

Endnu en gang er det lykkedes dig at tilfredsstille behovene med disse simple guides. Nu skal du få mest muligt ud af din computer med denne nye version af Java JDK.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up