Sådan lukkes baggrundsløbende apps på iPhone og Android?

Hvis du vil frigøre hukommelse på din enhed, skal du lære Sådan lukker du apps kører i baggrunden på iPhone og Android? Noget, som vi vil lære dig meget nemt i denne tutorial.

Til gengæld anbefaler vi, at du deaktiverer den automatiske lancering af applikationer i Android, for på denne måde kan du også minimere applikationer i baggrunden, læs videre for at se mere information.

Indeks
 1. Baggrundsapps
 2. Sådan lukkes baggrundsløbende apps på iPhone og Android?
  1. Luk baggrundsapps på Android
  2. Luk baggrundsapps på iOS

Baggrundsapps

Baggrundsapplikationer er alle applikationer, der forbliver aktive, men som ikke bruges af brugeren. Disse programmer bruger også hukommelse og behandling af vores udstyr, hvilket det er for ville være meget praktisk at lukke dem .

Det er af denne grund, at vi anbefaler, at du altid er opmærksom på disse applikationer og lukker dem gradvist, hvilket er en fantastisk måde at frigøre RAM-hukommelsen på Android-mobiltelefonen, som giver din enhed mulighed for at yde sit bedste.

Sådan lukkes baggrundsløbende apps på iPhone og Android?

Android- og iOS-operativsystemer er meget forskellige fra hinanden. Derfor er det en proces, du skal lukke apps lære for hver enhed bestemt. Læs følgende information for at oplyse dig selv

Luk baggrundsapps på Android

I Android har vi mulighed for at lukke applikationer for livet, hvormed du blot ved at trykke på den specifikke knap til denne funktion enten kan lukke dem én efter én eller lukke alt. Alligevel er der et værktøj, der vil gøre denne proces meget lettere.

Hvis du virkelig vil lukke så mange apps som muligt og derved frigøre RAM-hukommelse og få din enhed til at fungere bedre, bør du bruge appen KillApps, et værktøj designet netop til dette formål, som vil være meget nyttigt til at forbedre ydeevnen af ​​din Android.

Luk apps med Kill Apps

 1. Den første ting at gøre er at få applikationen, denne applikation kan fås direkte fra Google applikationsbutikken ved at få adgang fra dette KillApps-link i Play Butik.
 2. Når du har fundet appen, skal du blot klikke på muligheden "Installere". Vent på, at processen er færdig, hvilket ikke bør tage lang tid, da den vejer mindre end 5 MB.
 3. Mens du kører programmet, kan du blive bedt om nogle tilladelser, giv dem, så programmet kan fungere korrekt. Forskellige muligheder vil blive vist på skærmen, herunder antallet af apps, der kører i baggrunden og RAM-forbruget.
 4. For at lukke baggrundsapps og frigøre plads i din RAM-hukommelse skal du blot trykke på knappen Læsning. På denne måde vil KillApps begynde at scanne systemet og lede efter en måde at frigøre RAM-hukommelse på.
 5. Igen, hvis der vises nogen muligheder vedrørende tilladelser, skal du give tilladelse til appen. Adgang til indstillinger kan være påkrævet. I Tilgængelighed, gå til "KillApps", aktiver den og start processen igen.
 6. Derefter starter KillApps luk alle baggrundsapps der bruger hukommelse på dit system. Når processen er færdig, vil apps være lukket i baggrunden og frigivet RAM-plads på din mobiltelefon.

Det er meget praktisk at lukke apps i baggrunden, faktisk sparer det batteri på Android- og iOS-mobiler, derfor anbefaler vi dig at integrere det i din mobile enhed.

Luk baggrundsapps på iOS

Desværre for mobiler med iOS styresystem, der er intet værktøj, der frigør RAM og lukker apps så effektivt, som der er med Android. Ved altid at bruge livstidsmuligheden til at lukke apps, vil du være i stand til at frigøre plads.

Hvis du er i tvivl om det, så fortvivl ikke, det er det -en behandle meget simpelt og basic, som du kan gøre som følger:

 1. Alt du skal gøre er at dobbelttrykke på » start knap “.
 2. Alle kørende apps og baggrundsapps vil blive vist, for at lukke dem korrekt skal du bare stryge dem én efter én.
 3. Hvis du vil vende tilbage til hovedskærmen, skal du trykke på startknappen igen.

På den anden side, hvis dit problem ikke er mangel på RAM eller ydeevne, men Internetforbrug anbefaler vi, at du ved, hvilke apps der bruger mest data på iOS og Android , så du ikke bruger for meget på din telefonregning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up