Sådan ændrer du størrelsen på billedet uden at miste kvalitet online

Ved mindst én lejlighed skete det for os, at vi ønskede at sende et billede med posten eller gennem en af ​​de sociale medieplatforme. Hvad sker der? Vi kan ikke sende den pga meget høj opløsning eller en stor filstørrelse.

Næsten alle platforme har en maksimal vægtgrænse for filoverførsler. Fordi vi forstår dit problem, finder og tilbyder vi din løsning. I dag skal vi også lære dig hvordan ændre størrelse billeder uden at skade deres kvalitet og online.

I andre tilfælde består billedet af en meget lille opløsning, hvor man næsten ikke kan skelne, hvilken type foto det er. Enten fordi billedet er gammelt, og du skal gendanne det, af dårlig kvalitet, eller det har stor sentimental værdi, er det, du ønsker forstørre til en højere opløsning, men uden at miste kvaliteten .

Indeks
  1. Er det muligt at ændre størrelsen på små billeder?
  2. Online platforme til at ændre størrelse på billeder
  3. Hvordan ændrer man størrelse på billeder?
    1. Rediger billeder
    2. Justerer kompressionsniveauet
    3. Download det nye billede

Er det muligt at ændre størrelsen på små billeder?

Dette er noget, der ikke er så let at opnå, for når man ændrer størrelsen på billedet fra lille til stor, billedet vil miste stadig eller dets sammensætning vil blive ændret (i de fleste tilfælde negativt).

Men i dag er der udviklet forskellige værktøjer og applikationer (såsom Photoshop), der giver os mulighed for at ændre størrelse og forstørre et billede, mens kvaliteten bevares.

Selvom de nok ikke gør det 100%, gør de deres arbejde meget godt. I de fleste tilfælde er kvalitetstabet knap mærkbart. Selv i nogle af disse online værktøjer, dig kan du bemærke, at billedet er blevet forbedret.

Det skal bemærkes, at der i dag også er værktøjer til at ændre størrelse på billeder via offline. Selvom de ikke fungerer på samme måde som online værktøjer.

Online platforme til at ændre størrelse på billeder

For at få adgang til disse værktøjer ændre dimensioner billeder, er en simpel søgning i Google nok, og denne søgemaskine vil tilbyde dig de forskellige platforme, der tilbyder disse tjenester.

Fra webportaler som gør det muligt at ændre størrelse på billeder (accepterer praktisk talt alle typer formater), finder vi: resizeyourimage.com, picrezise.com, iloveimg.com og resizeimage.net.

Hvordan ændrer man størrelse på billeder?

Processen til at ændre dimensionerne på billederne er meget enkel. På deres platforme vil du se en knap med muligheden » Gennemse "," Upload et billede " Hvor " Vælg fil “. Klik på den for at få adgang til din browser og finde det billede, du vil ændre størrelsen på.

Det er vigtigt at nævne, at du vil ændre størrelsen på et eller flere billeder på samme tid, disse billeder skal gemmes på din computer eller smartphone . Hvis det billede, du vil ændre størrelsen på, er på en hjemmeside, skal du uploade det først. Hvis billedet ikke findes på din enhed, vil webværktøjet ikke kunne få adgang til det billede, du vil redigere.

Rediger billeder

Især har hvert værktøj (uanset om det er offline eller online) sit eget billededitor funktion, med forskellige måder og muligheder for at redigere billeder. I nogle er det nødvendigt at klikke og trække en boks eller blot bruge en skyder til at ændre den endelige skalering.

På samme måde kan du finde forskellige redigere paneler hvor du kan etablere nøjagtige mål for billedernes mål.

Justerer kompressionsniveauet

Nogle af disse webværktøjer giver dig mulighed for selv at konfigurere graden af ​​billedkomprimering. Dette er primært til billeder i høj opløsning og størrelse. Hvis du prøver at komprimere et billede for meget, er det skære vil være bestemt reduceret . Imidlertid , det samme vil dens kvalitet .

Selvom ikke alle webportaler kommer med dette værktøj , de bedste har det. Konfigurer det efter din smag og accepter komprimeringsniveauet.

Når du har konfigureret nye dimensioner af billedet, kan du fortsætte med at downloade billedet. Platformen vil vise en knap, der angiver fremrykning eller download af det nye billede. Du kan også se et eksempel på det nye billede, der har ændret størrelse.

Download det nye billede

Når du downloader billedet, er det anbefales at gemme den uden at erstatte den originale fil . Da hvis du af en eller anden grund er utilfreds med ændringerne, kan du kassere det nye billede og beholde originalen. På denne måde kan du gentage processen igen og igen, indtil du får de ønskede resultater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up