Hvordan virker Nano Hi Tech Liquid Screen Protector virkelig? - Flydende hærdet glas

Efter så meget arbejde og indsats for at rejse penge til at købe en smartphone, vil du normalt gerne beskytte den. Heldigvis er markedet for mobile enheder ret stort.

Der er tilbehør af alle slags, især til at helbrede dem fra slag. Hvis der er noget, du har brug for at vide, er det, hvordan Nano Hi Tech væskebeskytter virker til mobiltelefoner.

Placer en traditionel skærmbeskytter kan give både fordele og ulemper . Selvom en butik har din enheds model, passer beskytteren muligvis ikke helt. Nogle kan endda forårsage problemer med berøring og farver på din skærm.

Indeks
 1. Hvad er Nano Hi Tech-beskyttere?
  1. Præsentation og opsætning
 2. Hvordan fungerer Nano Hi Tech væskebeskytter til mobiltelefoner?
  1. Vil dette påvirke telefonens berøringsskærms ydeevne?
  2. Skift af beskytter
 3. Tør du prøve denne nye beskytter?

Hvad er Nano Hi Tech-beskyttere?

Disse beskyttere er relativt nye på markedet for mobilenheder. Dens vigtigste dyd og egenskab er, at den er kompatibel med enhver model . Faktisk er den endda kompatibel med tablets.

Det simple faktum at være en beskyttende væske garanterer større effektivitet under installationen . Det er meget usandsynligt (hvis ikke umuligt), at der vil være bobler på din mobiltelefons skærm.

Præsentation og opsætning

For at forstå, hvordan Nano Hi Tech Liquid Protector virker, skal du gennemgå dens fysiske udseende. Pakker indeholder normalt 2-4 små mikrofiberklude. Disse er ledsaget af en slags lille flaske, som indeholder den beskyttende væske .

Før du fortsætter med installationen af ​​væsken, det skal du sørge for Rengør din mobiltelefon med alkohol. For at gøre dette kan du bruge mindst to af de mikrofiberklude, der følger med i pakken. Sluk venligst din mobilenhed for at undgå eventuelle gener.

 • Hæld den beskyttende væske på skærmen på din mobiltelefon.
 • Brug en anden af ​​mikrofiberkludene til at sprede den over skærmen. Væsken skal nå alle hjørner af skærmen mobiltelefon for at sikre, at alle områder er beskyttet.
 • Vent et par minutter, og du kan begynde at teste denne beskyttende væske.

Hvordan fungerer Nano Hi Tech væskebeskytter til mobiltelefoner?

Som det er blevet demonstreret, er denne type skærmbeskytter til tablets og mobiltelefoner nem at installere. Men mange har stadig et spørgsmål... dette flydende hærdet glas virker- gør han virkelig ?

For at forstå, hvordan Nano Hi Tech Liquid Protector virker, er der én ting, du skal overveje: "9H". Hvad betyder dette tal og bogstav? Disse er en del af "Mohs skalaen", denne skala angiver materialernes hårdhedsgrad .

9H indikerer, at Nano Hi Tech Liquid Protector er lavet af et materiale kaldet "Corundum". Dette materiale kun ridset med siliciumkarbidværktøj .

Vil dette påvirke telefonens berøringsskærms ydeevne?

Et andet grundlæggende aspekt ved Nano Hi Tech og enhver anden type skærmbeskytter. Installation af en pauseskærm eller traditionelt hærdet glas (plastik) kan have alvorlige konsekvenser i denne henseende. Først og fremmest hvis det selvfølgelig er af dårlig kvalitet .

Nano Hi Tech Liquid Protector er dog også kendetegnet ved dets ekstremt tynde lag . Det påvirker ikke beskyttelsesniveauet, det kan give din mobiltelefons skærm. Så på den side kan du få meget ro i sindet.

Skift af beskytter

Nano Hi Tech væskebeskytteren, ligesom resten af ​​beskytterne, kan fjernes . Faktisk finder du på internettet et stort antal videoer om det. Mange mennesker installerer denne beskytter for at teste dem og derefter fjerne dem. Sandheden er, at disse blot er spektakulære videoer, da de demonstrerer beskyttelsesniveauet.

Så hvis du har et temmelig tungt arbejde, og din beskytter er blevet beskadiget, skal du være rolig! Du kan fjerne Nano Hi Tech-væsken og erstatte den med en anden ved at følge trinene beskrevet ovenfor.

Tør du prøve denne nye beskytter?

Som du kan se, er der mange grunde til, at det anbefales at installere Nano Hi Tech Liquid Protector: dens fordel, dens nem installation og dets høje beskyttelsesniveau i lave en fremragende langsigtet investering. Din telefon vil være meget beskyttet, og du kan være roligere. Det vil ikke ridse eller skår overhovedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up