Hvordan laver man en fotomontage ved nemt at sætte langt hår på mine billeder?

I dag vil alle gerne se anderledes ud, det er fordi folk generelt efterlader sig begreber fra fortiden, der begrænsede ytringsfriheden. Med det i tankerne vil du i dag se svaret på spørgsmålet Hvordan laver jeg en fotomontage ved at placere langt hår på mine billeder?

Og det er, at med stadig svagere grænser og sociale stigmatiseringer er den verden af ​​muligheder, der er blevet åbnet for billedredigering er uendelig. Så folk er begyndt at lede efter programmer, der hjælper dem med at se, hvordan de ville se ud, hvis de fuldstændig ændrede deres stil, og det er netop derfor, dette er dagens tutorial.

Hvilke programmer bruges til at lave hårfotomontage?

Hvis du hurtigt vil svare på spørgsmålet Hvordan laver jeg en fotomontage ved at placere langt hår på mine billeder? , skal du vide, hvilke slags programmer du kan arbejde med for at nå dit mål. Faktisk virker enhver billedredigering, du kan bruge Photoshop til at lave fotomontager eller male sig selv, hvis du vil, for i disse skal du kun klippe og indsætte dit ansigt på en anden med langt hår.

Du kan endda ændre hårfarven i Photoshop efter at fotomontage er afsluttet, ved at bruge forskellige programmer kan du give dig et fascinerende resultat, hvor du er tilfreds med resultatet.

Men hvis du ønsker noget enklere og mindre arbejdskrævende, kan du prøv at bruge gratis sider på internettet, som tilbyder dig en skabelon, hvor du kan placere dit billede. Disse er utrolig nemme at bruge og kræver ingen forudgående installation eller download af tredjepartsprogrammer. Det eneste du skal gøre er at google dem og klikke på de relevante links.

Husk, at disse ikke er officielle programmer fra nogen kendt virksomhed. Det er ganske enkelt opfindelser af ret geniale programmører, der gerne vil hjælpe andre, så du skal ikke forvente noget ud over det sædvanlige.

På trods af dette virker de 100% og er den billigste og nemmeste mulighed at bruge. De bedste er: Fotos og Pixiz. Det er dem, der vil blive kort forklaret for dig, da de er de første på nettet og de mest brugte af alle (begyndere selvfølgelig).

Hvordan laver jeg en fotomontage ved at placere langt hår på mine billeder?

Nu hvor du ved, hvad der er de bedste sider, du kan finde gratis, er det tid for dig at lære, hvordan du bruger dem, for at besvare spørgsmålet : Hvordan laver man en fotomontage ved at placere langt hår på mine billeder?

Gå først til siden Fotoeffekter, I the Pixiz. Hvis du vil bruge førstnævnte, skal du blot indtaste, og når du først er der, skal du finde et design, der tiltaler dig. For at gøre dette kan du gå ned med musen eller klikke på knappen » Kategorier som er placeret i øverste højre hjørne.

Lige meget hvad du gør, når du allerede har billedet af den frisure, du kan lide (der er mange designs i forskellige farver og variationer), skal du klikke på det. Dette fører dig til en anden sektion, hvor du kan trykke på Knappen "Vælg et billede".

Dette åbner et søgefelt på din computer, hvor du skal vælg det billede, du kan lide. Ved afslutningen af ​​denne proces vil billedet blive indlæst automatisk, hvilket skaber en montage. Endelig kan du downloade billedet eller dele det på et socialt netværk.

Hvis du vil brug Pixiz, processen vil være den samme, men i stedet for at vælge et billede, skal du klikke på knappen "Vælg foto" og derefter søge efter et på din computer.

Hermed er spørgsmålet om vide, hvordan man laver en fotomontage ved at placere langt hår på billeder , gå nu bare til en af ​​disse sider og start din personlige redigering. Ved afslutningen af ​​alle processer kan du konvertere dit billede i Photoshop til 300 dpi. for at give det bedre kvalitet.

Indeks
  1. Hvilke programmer bruges til at lave hårfotomontage?
  2. Hvordan laver jeg en fotomontage ved at placere langt hår på mine billeder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up