Hvad skal man gøre, hvis en ekstern harddisk ikke vises, eller Windows registrerer den?

Ved denne lejlighed vil vi forklare, hvad du skal gøre, hvis din stationære eller bærbare computer ikke genkender din bærbare harddisk, når den tilsluttes via USB-porten. Ligeledes vil denne artikel detaljere de forskellige eksisterende løsninger, der kan hjælpe din ekstern disk til vende tilbage til normale funktioner.

Den mest almindelige årsag til, at pc ikke genkender ekstern harddisk eller flashdrev, er på grund af forkert applikation til at formatere drevet, eller drivere skal opdateres for at fungere.

Det meste af tiden er det en problem enkel at løse, og i dag skal vi guide dig, så du selv kan løse dette problem.

Indeks
  1. Hvordan ved man, at den eksterne harddisk ikke genkendes?
  2. Formater min eksterne harddisk

Hvordan ved man, at den eksterne harddisk ikke genkendes?

Dette sker, når den eksterne harddisk er tilsluttet via USB, den udsender ikke LED-lys som er standard for at give brugeren besked om, at enheden er blevet genkendt.

Dette kan også kontrolleres, hvis drevet laver mekaniske lyde fra dets interne design, når det er tilsluttet USB-porten. Hvis ja, går det til » Arbejdsstation eller denne computer er den version af Windows, du har installeret på din stationære eller bærbare computer.

Når du har fundet denne uregelmæssighed, skal du klikke på Start-ikonet på skrivebordslinjen, og du vil gå til "Kontrolpanel", hvor du skal finde indstillingen "Enhedshåndtering". På denne måde vil du være i stand til at finde, om enheden er en del af listen over USB-enheder, som udstyret i øjeblikket læser.

Hvis enhedens udseende er bekræftende, skal du gå tilbage til skrivebordet og klikke på startknappen og derefter højreklikke på " Arbejdsstation eller denne computer nu klik endnu et på "Administrer" i venstre panel, som udvider lageret.

Du vil se i nederste højre panel, at alle disse hardwareenheder er fremhævet, som vises i detaljer.

Men hvis den flytbare harddisk ikke vises her, er det fordi problemet ikke er et softwareproblem, det er hardware. Dette indikerer, at der har været misbrug af enheden, vedligeholdelse eller fald på grund af, at enheden har ændret dens komplekse interne mekanik.

Ellers skal du se på drevet i nederste højre rude i "Diskhåndtering", se i den indledende blok, der vises og indeholder oplysninger om det.

Dette vil blive vist med volumennavnet "MyDisck" eller med et Windows-navn som "E"; henviser til størrelsen, NTFS-filsystemet og dets tilstand. Hvis systemet viser navnet "RÅ", enheden indeholder beskadigede oplysninger i diskkontrolfilerne.

Formater min eksterne harddisk

Eksterne harddiske, i modsætning til solide drev, er konfigureret til at bruge to typer formater såsom: FAT32 og NTFS ind bruger Windows-systemet. Hovedårsagen til, at systemet ikke genkender enheden, er, at den ikke har de korrekte afspilningsindstillinger.

Derfor har flashdrevet dette læseproblem af ukendte årsager, det vil udføre en formatering af drevet for at give det en ny læsekonfiguration. Den går fra Start med et enkelt klik og i søgelinjen vil den skrive "Denne computer eller denne computer" den vil vise den fysiske disk inde i computeren og den eksterne disk.

Højreklik på ikonet for den eksterne harddisk, et lille vindue vil poppe op, og det vil gå til "Ejendomme" Her skal du vælge "Format", og i et punkt vil den vise to slags afspilningsformater" FAT32 og NTFS “.

Vælg størrelse " FAT32 og start formateringen på normal vis, ved at vælge "Start" på denne måde, vil enheden tage et par minutter at være klar med en besked om, at opgaven er afsluttet.

På denne måde er enheden operativ til at fortsætte sin lagringsdrift med tilstrækkelig normalitet og funktionalitet, når den er tilsluttet en computer eller masselager-flashdrev-kompatibel enhed. Husk konstant at tjekke status på din harddisk for fejl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up