Uddrag lyd fra video hurtigt og nemt - Uddrag lyd fra dine videoer

Video dominerer verden af audiovisuelt indhold , i dag optager platforme som YouTube det meste af tiden for internetbrugere. Det er derfor, mange mennesker undrer sig over, hvordan man udtrækker lyd fra disse videoer, det er derfor, vi i dag vil lære dig, hvordan man udtrækker lyd fra video hurtigt og letUddrag lyd fra dine videoer .

Der er mange lejligheder, hvor vi foretrækker at have en lyd frem for en video, så det kan være praktisk at uddrag lyd. Det kan virke som en kompliceret proces, men sandheden er, at det kan gøres meget let Læs omhyggeligt.

Hvis du er interesseret i mere end indhold som denne kan denne artikel, hvordan man udpakker rar- eller zip-filer fra spil fra Android eller pc, fange din opmærksomhed. På samme måde finder du kun mere teknologirelateret indhold på vores Miracomosehace-websted.

I hvilke situationer er det praktisk at udtrække lyd og video

Audiovisuelt indhold er overalt, platforme som Netflix Hvor Youtube optager mange mennesker det meste af tiden. Under alle omstændigheder er det ligesom en person, der ønsker at udtrække lyd fra audiovisuelt indhold, såsom et videoklip eller en podcast .

Uddrag lyd fra musikvideo

Uden tvivl en af ​​de situationer, hvor det er nyttigt at udtrække lyd af en video er med en musikvideo eller koncert. Dette er en af ​​de mest almindelige situationer, hvor denne procedure kan være meget nyttig, det skal bemærkes, at du nemt kan gøre det med værktøjer passende.

Uddrag lyd fra en podcast

Podcasts er meget kendte i dag, mange af dem er uploadet som videoer, men mange gange vil vi gerne ganske enkelt lytte til lyd . Det kan være meget nyttigt at gemme det på vores mobiltelefoner, for eksempel hvis de kommer fra Spotify .

Uanset årsagen til at du vil udtrække lyd af en video, skal du huske på, at det er en proces enkel og her viser vi dig den nemmeste måde at gøre det på.

Uddrag lyd fra video hurtigt og nemt - Udpak lyd fra dine videoer

Der er flere måder at udtrække lyd fra video, men denne gang vil vi vise dig en af ​​de nemmeste derude. Til dette vil vi bruge VLC-værktøjet, et program til læsning meget video og lyd populær .

Uddrag lyd fra video med VLC (MAC)

 • Det første du skal gøre er at åbne VLC når programmet er åbent, skal du gå til fanen Filer I filen skal du finde muligheden Konverter/udsted.
 • I det øverste område skal du trække den video, du vil konvertere.
 • I den anden mulighed skal du at vælge profilen, det er her du vælger videoformatet.
 • I den sidste mulighed skal du vælge destinationen, for dette skal du vælge Gem som fil , klik på Gennemse, der vil du navngive lyden og vælge placeringen. Klik derefter på Gem, og den udpakkede lyd gemmes i den valgte mappe.

Uddrag lyd fra video med VLC (Windows)

 1. Det første skridt er at at åbne VLC programmet. Når du er der, skal du kigge efter fanen Medier.
 2. Når du trykker på Medium, vises en mulighed næsten til sidst, vi mener Konverter, klik på den.
 3. Konverteringsfanen vil blive vist, mens du er inde i filen, vælg muligheden Tilføje. Find den video, du vil udtrække lyd fra, og klik At åbne.
 4. Når du har valgt videoen, skal du klikke på muligheden Konverter – Gem .
 5. Skærmbilledet til valg af konverteringsformat vises, vælg det du finder mest praktisk.
 6. Klik nu på Gennemse for at vælge den mappe, hvor du vil gemme din lyd, og klik til sidst på Optage.

  Det sidste trin er at klikke på At starte op.

 7. Det konvertering vil starte. Når du er færdig, vil du være i stand til at få adgang til din udpakkede lydfil, for at gøre dette skal du gå til den tidligere valgte mappe. Endnu bedre, du kan bruge dette program som standardafspilleren på din pc.
Indeks
 1. I hvilke situationer er det praktisk at udtrække lyd og video
  1. Uddrag lyd fra musikvideo
  2. Uddrag lyd fra en podcast
 2. Uddrag lyd fra video hurtigt og nemt - Udpak lyd fra dine videoer
  1. Uddrag lyd fra video med VLC (MAC)
  2. Uddrag lyd fra video med VLC (Windows)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up