Sådan laver du et professionelt CV til mit første job - Ingen erhvervserfaring

Hvis du ikke har erhvervserfaring endnu, men ønsker at søge dit første job, er det første du skal overveje vigtigheden af lave et CV uden erhvervserfaring. Siden læseplanen og skrive et professionelt følgebrev, vil det afhænge af, om du bliver udvalgt til den stilling, du så gerne vil have. I denne artikel giver vi dig nogle tips, så du kan lave et kvalitetsprogram.

Hvad er et CV?

Inden du begynder at skrive det, skal du vide, at det er et dokument, hvor du kan tilføje dine personlige data og de mest relevante oplysninger om din faglige baggrund, færdigheder og grundlæggende viden. Du skal også vide, at du kan oprette eller lave et CV online gratis ved at bruge Canva.

Takket være ham, du vil være højst sandsynlig valgt til et job eller stilling . Derfor er det meget vigtigt at lave et professionelt og iøjnefaldende CV, så du også nemt kan lave et originalt CV med Freepik.

Der er flere faktorer, der skal tages i betragtning, når du udfører det, da dets hovedformål er at fremhæve din mest fremragende færdigheder så du opnår større succes i din jobsøgning.

Dette mål kan dog være en smule vanskeligt, når du ikke har nogen erfaring, og dette er dit første job. Af denne grund vil vi nedenfor fortælle dig de vigtigste oplysninger, som dit CV skal indeholde, så du kan lave et CV uden erfaring.

Hvilke oplysninger skal mit CV indeholde?

Som det er blevet påpeget siden begyndelsen af ​​dette afsnit, er der forskellige data, som du bør være opmærksom på, når du skriver din Genoptag . Ud fra informationen skiller han sig ud på det faglige og personlige plan. Blandt de vigtigste data har vi:

Personlige oplysninger

Den første ting at gøre er at starte med din rigtige data såsom dit for- og efternavn, fødselsdato og ID-nummer.

Så kan du indtaste civilstanden, adressen hvor du bor, et kontaktnummer (gennem hvilket de vil kontakte dig til du advare hvis du er blevet udvalgt). Du kan også tilføje din personlige e-mailadresse.

Akademisk uddannelse

En anden af ​​de vigtigste ting at fremhæve i programmet er akademisk uddannelse , startende fra primære, sekundære, universitetsstudier og hvis du ønsker at tilføje postgraduate studier. På samme måde er det vigtigt at placere hvert af de opnåede eksamensbeviser, såsom studentereksamen, gennemsnitstekniker, eksamensbeviser, bl.a.

Professionel erfaring

Det er vigtigt at offentliggøre de steder, hvor du har arbejdet før, med angivelse af dato og tidspunkt, hvor du arbejdede i dette job. Men hvis du stadig ikke har sådan en oplevelse, kan du placere de steder, hvor du har motioneret nogle professionel praksis og selvom du leverede ydelser et sted, hvor du ikke fik løn.

Hvis det ikke indeholder nogen form for oplevelse, kan du springe dette trin over.

Sprog og yderligere data

En relevant detalje, som du bør fremhæve, er uden tvivl viden eller færdigheder på andre sprog end dit eget. Ligeledes er det vigtigt at angive, om du har deltaget i kurser, seminarer m.fl.

Computing

Tilsvarende kan det omfatte computerkendskab, at du har. Startende med det grundlæggende, og selvfølgelig, hvis du ved mere om computerverdenen, kan du fremhæve det her. Det vil uden tvivl være med til at opnå et bedre resultat.

Hvad skal du undgå at sætte på dit CV?

Nogle gange, fordi vi ønsker at tilføje mere indhold, lægger vi unødvendige og irrelevante oplysninger, dette er en af ​​de største fejl, fordi det ikke bringer noget godt til vores præsentation og kan endda være lidt kedeligt for læseren. Af denne grund anbefaler vi, at du undgå at placere følgende detaljer :

 • E-mailadresse med upassende navne, for eksempel el_osito_dormilon, la_gatica, el_mono osv. Det anbefales at tilføje dit rigtige navn.
 • Ofte har folk, der tilføjer mere indhold, en tendens til at skrive uoverensstemmelser.
 • Det anbefales ikke, at den er særlig lang.
 • Du skal bruge passende sprog.
 • En anden ting, du bør undgå, er at lægge dårlige data. Det kan være en utilgivelig fiasko.
 • Det er ikke tilrådeligt at lave det samme CV til alle job. Du skal helst tilføje detaljer relateret til den stilling, der skal opnås.

Endelig håber vi, at denne vejledning har hjulpet dig med at lave et CV uden erfaring, dog vil vi gerne vide din mening. Anser du disse tips for nyttige til at lave et professionelt CV? Hvis du er arbejdsløs, har du så tænkt på at oprette en konto på Infojobs for at søge job? . Giv os dine svar i kommentarerne .

Indeks
 1. Hvad er et CV?
 2. Hvilke oplysninger skal mit CV indeholde?
  1. Personlige oplysninger
  2. Akademisk uddannelse
  3. Professionel erfaring
  4. Sprog og yderligere data
  5. Computing
 3. Hvad skal du undgå at sætte på dit CV?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up