Sådan opretter eller opretter du et gratis roterende animeret logo online

Vil du gøre dit personlige brand mere attraktivt for kunderne? Du kan gøre dette ved at tilføje en attraktivt visuelt element som et roterende animeret logo. Vi lærer dig, hvordan du gør det online.

I øjeblikket er der mange værktøjer til skabe animerede logoer, de er gratis, og de fleste er online. Det bedste af det hele er, at du ikke behøver nogen designfærdigheder for at skabe din animation.

Indeks
 1. Sådan opretter du et animeret logo
  1. Offheus
  2. Render skov
  3. Crello
  4. Opret en webvideo
  5. Lean video
 2. Opret et roterende logo med After Effects

Offheus

Et af de bedste værktøjer til at skabe logoer er Offeo. Det er førende inden for at tilbyde innovative og banebrydende forudindstillede designs. L' registrering er gratis men du har flere betalingsmodeller.

Den har en stilfuld grænseflade Træk og slip intuitiv og nem at bruge. Hver animation er et klik væk, du skal bare sætte dit logo og dine ideer på for at få det til at fungere, du har 30 dage til at prøve produktet gratis, så kan du vælge at betale $19 pr. måned.

Foretrækker du at få det udført af en professionel til en meget overkommelig pris?

Offeo har fremragende brugersupport. Med kun et enkelt klik kommunikerer du med support, og du har tutorials og en blog til din rådighed. Derudover har den en sponsorplan i som du får rabatter og udbetalinger hver gang du inviterer en ven til at bruge platformen.

Render skov

En applikation med et enkelt udseende, til at skabe et roterende 3D-logo eller enhver anden idé, du kan komme i tanke om. På denne platform du kan lave animationer 7 sekunder eller 15 sekunder, skal du blot tilføje logoet og tilføje den tilhørende tekst.

Abonnementsversionen har yderligere funktioner såsom stiltilpasning, højopløselige animationer og meget mere medieindhold at tilføje til animationen.

Crello

Crello er et af værktøjerne nemmere at bruge at lave et roterende logo, og det er gratis. Den indeholder næsten ubegrænset mængde skabeloner til redigering, du kan endda tilpasse baggrundsfarve, skrifttype eller tilføje objekter.

Denne platform omfatter konceptet "mindre og mere" da det har enkle, men slående designs, der skiller sig ud på sociale medier. Selvom det er gratis, kan du betale for Pro-versionen for at få adgang til mere multimedieindhold såsom fotos og grafik.

Opret en webvideo

Dette værktøj koster $8 , men du kan prøve det gratis. For at lave en animation skal du vælge en videoskabelon, tilføje dit logo og tilpasse.

Det har et stort skabelonbibliotek og videoer til at lave animationer eller korte videoer. Fordelen ved at bruge en Make Web Video er, at du får en praktisk talt unik og uerstattelig animation.

Lean video

Når det kommer til hastighed, er Video Lean den platform, du leder efter. Du kan lave en animation af dit logo på få minutter.

Indholdet af dette platform er betalt og for at bruge det, skal du betale $19 pr. måned eller $199 pr. år. Men hvis du vil prøve produktet gratis, skal du anmode om en demo.

Opret et roterende logo med After Effects

For avancerede brugere kan After Effects-applikationen være den, der oprette et roterende logo . Du behøver ikke at være ekspert i at bruge værktøjet, men du bør være fortrolig med at bruge det.

Hvis applikationen allerede er installeret på din pc, vil ændringen af ​​logoet ikke koste noget. På denne måde får du en unikt design fordi redigeringsmulighederne er uendelige.

 • Åbn After Effects-applikationen.
 • Lave en ny sammensætning .
 • Importer dit logo i programmet.
 • Træk logoet til appens tidslinje.
 • Aktiver den 3d lag at give mobilitet til logoet.
 • Vælg logoet og tryk på at røre .
 • Vælg den rotationstilstand, du vil placere.
 • Nu oprettes en ny ramme for at ændre varigheden eller hastigheden af ​​animationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up