Sådan ansøger du om et lån hos Presta Luca eller forskyder saldoen hos Entel trin for trin

Det er interessant at finde inden for menneskets basale behov det faktum, at de ønsker at være i kontakt med deres omgivelser, især hvis de er et andet sted end deres land. Du ønske altid opbygge relationer med din familie eller venner, selvom de Dette er et langdistanceopkald fra din computer eller mobiltelefon.

Teknologi på dette særlige område har spillet en meget vigtig rolle i at bringe forbedringer til den måde, mennesker kommunikerer på gennem en mobiltelefon . Dens anvendelse er blevet udbredt, så den er nem at håndtere de steder, hvor brugeren tilbringer mest tid.

Men hvad kan man gøre, når brugeren vil bruge sin mobiltelefon eller kende oplysninger som sit nummer og efter konsultation indser, at han er ude af balance. Denne artikel er beregnet til hjælpe mennesker, der er i ethvert latinamerikansk land og kan løse dette problem.

Denne gang vil vi tale om den service, Presta Luca leverer til Entel i tilfælde af, at folk af forskellige årsager er ude af balance og ønsker at kommunikere.

Hvad indeholder Presta Luca?

Det er en forudbetalt service, som folk kan drage fordel af på deres mobiltelefoner, når de har lavet deres respektive top-ups i de angivne butikker. For denne del er en forudbetalt mobiltelefon bedre end en efterbetalt, hvis du undrede dig.

Nogle siger, at dette lånesystem Presta Luca reddede deres liv, da de løb ud af balance , især i disse latinamerikanske lande. Lån kan være nødvendigt i nogle tilfælde, hvis du vil vide, hvad du skal bruge for at ansøge om et lån online, giver vi dig disse oplysninger.

Hvad er fordelene ved Presta Luca?

Brugeren kan anmode om 1.000 pesos fra virksomheden og komme af med det, men skal huske på, at når næste genopladning er foretaget, skal lånet tilbage til virksomheden. Det interessante er, at det er en simpel procedure.

Hvis personen fylder 2.000 pesos op til deres plan vil 1.000 pesos automatisk blive reduceret som var dem, han anmodede om gennem lånet.

Ring 103 eller brug den officielle Entel-app direkte. Denne service har en pris, hvis personen ikke har en genopladning inden for 5 hverdage, som regnes fra genopladningsdatoen.

Kan du anvende Presta Luca i din virksomhed?

Kvinder

Wom er en af ​​de virksomheder, du kan henvende dig til, hvis en person er i ubalance. Her vil du have til din rådighed en service, som vil tilbyde dig i form af et lån $1.000 balance.

Brugeren kan drage fordel af det, der kaldes en tillægssaldo, som er en ny service. Den består i, at når personen ikke har mere balance og forudbetalt service er holdt op med at virke, skal du blot ringe 103 og trykke på en mulighed (nr. 2), kan du anmode om $1000 Hvor *103# og vælg ingen. af dem.

Disse $1.000, som personen erhverver er gyldige i 5 dage og tildeles et gebyr på 50 USD for den leverede service . Brugeren skal være opmærksom på, at når han foretager sin forudbetalte genopladning, vil det samlede beløb på $1050 automatisk blive trukket.

Jo da

Systemet i dette firma ligner det forrige, de kalder det lette lån. Næste trin er at gå til skærmen, hvor der foretages opkald og trykke *103# der angiver muligheden ingen. 4 . Efter denne procedure er afsluttet, skal personen være tålmodig. Du skal vente på, at transaktionen er bekræftet, og så snart processen er afsluttet, kan du bruge den nye saldo.

Movistar

Dette firma tilbyder også Presta Luca-tjenesten til alle mennesker, der ikke ønsker at mangle balance. Det eneste du skal gøre er at finde skærmen, hvor opkaldene foretages, og trykke på nej. *3033# .

Du vil blive fulgt af en operatør, som vil fortælle dig, hvilke alternativer du skal vælge. Denne service er kun beregnet til personer, der har verificerede og forudbetalte konti. Hvis personen ønsker at opnå det, skal han have en saldo lavere end $1000

Indeks
  1. Hvad indeholder Presta Luca?
  2. Hvad er fordelene ved Presta Luca?
  3. Kan du anvende Presta Luca i din virksomhed?
    1. Kvinder
    2. Jo da
    3. Movistar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up