Hvordan opsiger man kontrakten med Movistar-linjen telefonisk?

En af de bedste ting ved selskab af Movistar-telefonen er dens konstante kamp for at ændre og udvikle sig. Movistar er en af ​​de virksomheder, der dag efter dag fokuserer på at promovere forskellige værktøjer, muligheder og tjenester, der appellerer til sine brugere. Fast telefoni, mobiltelefon og endda internetforbindelse er blevet essentielle i mange menneskers liv, det er grunden til, at flere og flere brugere opretter en e-mail i Movistar.

Movistar har været en af ​​forløberne inden for fastnet-, mobil- og internettelefoni i specialpakker tilpasset den enkeltes behov klient.Hvis du får adgang til dens officielle hjemmeside, vil du se alt, hvad Movistar har at tilbyde. Men med den stigende udvikling af fiberoptik er der kommet flere virksomheder til, flere værktøjer og bedre muligheder for alle brugere.

At få mange mennesker til at opgive en tjeneste for at erhverve en anden. Ofrene for tjenester Telefon- og internetproblemer kan gå hånd i hånd med en række forskellige omstændigheder, mange kan være problemer med virksomhedens forbindelse eller hvor du befinder dig, som det er tilfældet med Orange.

Det kan være en umulighed af betaling, problemer med konfigurationen af ​​mobildata eller endda en manglende overholdelse af tjenesten, som får en bruger til at beslutte at lægge det modsatte til side og gå med en anden forretning under alle omstændigheder er det bedste, disse virksomheder kan gøre, at forbedre disse aspekter for at gavne de brugere, de har.

I denne artikel vil vi trin for trin forklare den bedste måde at afmelde tjenesterne på. Movistarflere platforme . Det vigtige er under alle omstændigheder, at alle disse trin udføres til punkt og prikke, og at de respekteres for ikke at få problemer med virksomheden.

Afmeld telefonisk

Det er en af muligheder de mest komfortable, som du kan vælge til, til denne proces anbefaler vi, at du har den kontrakt, du tidligere har underskrevet med virksomheden, ved hånden og også følger hvert af de trin, vi beskriver nedenfor:

 • Den første ting at gøre er at tage din mobiltelefon og ringe op nummer følge 1004 som er et nummer leveret af virksomheden for at kunne foretage forskellige opkald, krav eller tilbyde tjenester.
 • Når du er blevet kontaktet med en agent autoriseret fra dets kundeserviceteam, skal du tydeligt anmode om din hensigt om at afmelde Movistar-tjenester.
 • Det er her, du skal have alle dine kontodata lige ved hånden, dette inkluderer også oplysninger såsom linjeejer og også oplysninger om direkte debiteringer. Dette er alt sammen gjort for at bekræfte din identitet, vær opmærksom på, at denne proces kan tage noget tid.
 • Når operatøren har taget og verificeret din data vil han informere dig om de trin, du skal følge i de følgende dage, som blot er at vente.
 • Om et par dage vil din konto blive lukket, og du har ikke længere brug for denne service.

Afmeld online

Hvis telefonprocessen virkede lidt lang og noget kompliceret, kan du afmelde tjenesterne via nettet, for dette skal du blot følge følgende trin:

 • Start med at åbne din Webbrowser, dette kan gøres fra din pc og endda din mobiltelefon, prøv at finde den officielle Movistar-side.
 • Når du er på denne webside, skal du gå til toppen af ​​siden og klikke på knappen “Få adgang til min Movistar” . Der vil du se et drop-down vindue, hvor du skal klikke på muligheden "Adgang".
 • Når du er indenfor skal du indtaste dit ID og forneden indtaste adgangskoden
 • Derefter skal du klikke på "Enter"-knappen.
 • Når du er på kontoen, skal du gå til sektionen "Privat rum" er her, hvor du kan gennemføre forskellige trin vedrørende de ydelser, du har købt.

Find sektionen af ​​den service, du har købt, og klik på "annuller", og hermed vil alt være klar, arbejdet vil blive afsluttet, og du skal kun vente på bekræftelse på e-mail.

Indeks
 1. Afmeld telefonisk
 2. Afmeld online

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up