Hvordan flettes flere fotos til ét billede i collagestil? - Gratis og online

Billederne bliver i stigende grad kendt i netværkene, derfor lærer vi dig hvordan lav et billede med mange fotos i collagestil så du dermed kan placere alle de billeder, du kan lide, i dine sociale netværk på en original måde.

Vi er midt i den digitale tidsalder, og vi vil alle gerne være trendy, så her kan du finde forskellige måder at skabe et billede med mange collage stilbilleder gratis og online.

Indeks
  1. Lav collager med online programmer
    1. Kan gå
    2. Pizap
  2. Alle muligheder er gode
    1. Fotor.com
  3. Du skal bare være kreativ

Lav collager med online programmer

Når du søger på internettet, er der mange programmer, der tilbyder dig at lave smukke collager. Derudover giver de dig mulighed for at redigere billeder der har en eller anden defekt, som du ikke kan lide. Lav for eksempel fotocollager med Photoshop eller lav også fotocollager gratis online.

Så vi besluttede at tage nogle af de mest almindelige muligheder, som efter vores mening er de bedste til at skabe billeder med mange billeder i collagestil, og de er også helt gratis.

Kan gå

Canva er en applikation, der både kan arbejde online og downloade den til din mobil. Derudover har den en gratis version, som, selvom den ikke giver dig mulighed for at bruge alle værktøjerne, hvis du kan skabe smukke billeder, flayers, anmeldelser og meget mere.

Det er et godt alternativ at lave en mosaik eller en collage af billeder i Word, fordi dette kontorprogram nogle gange er besværligt.

For at begynde at redigere dit billede med masser af fotos i collagestil, skal du bare gå til deres officielle hjemmeside og tilmelde dig Gmail, Facebook eller oprette en ny konto.

Når du er færdig, skal du bare klikke "Lav et nyt design og begynd at uploade alle dine billeder for at være vært for dem på det lærred, der vises midt på siden. Du kan placere klistermærker, tekst eller hvad du vil.

Klik derefter på » Optage » denne mulighed er øverst til højre på siden, vælg det format, du vil gemme dit billede i, og det er det.

Pizap

På den anden side er denne side kendt som en af ​​de mest brugte til at lave collager. Det du skal gøre er at gå ind på din side og klikke på » Binding » denne mulighed er øverst på siden.

Du finder flere standardformater, så du kan vælge det du ønsker og med antallet af billeder. Når du har valgt den du ønsker, kommer der en ny boks, hvor du har mulighed for at uploade dine billeder fra din computer eller fra dine sociale netværk.

Vælg nu bare de billeder, du ønsker, bestil dem, som du vil, og placer det filter, tekst eller klistermærker, du ønsker, når du er færdig, skal du bare klikke "Upload billede" og det er alt.

Alle muligheder er gode

Der er mange muligheder, du kan finde for at skabe et billede med mange fotos i collagestil online.

Fotor.com

En anden fantastisk mulighed er fotor.com, ligesom de tidligere sider, du skal bare gå ind på den officielle side og på hovedsiden øverst finder du muligheden » Binding ", Klik her.

En ny skærm kommer frem, hvor du vil se det lærred du skal arbejde på og en menu på begge sider. I venstre side af siden finder du muligheden "Importer", klik på den og upload alle de billeder, du ønsker fra din computer for at lave din collage.

Nu i højre menu du finde alle tilgængelige muligheder for at redigere din collage . Du kan ændre rammen på dit billede, placere tekster, klistermærker, klistermærker, placere et filter, blandt andre muligheder.

Når du er færdig med at redigere din collage, vil du gå til menuen øverst på siden og klikke på » Optage “, vælg hvor du vil have din collage gemt og voila.

Du skal bare være kreativ

Nu hvor du kender en række muligheder for at skabe dit billede med mange fotos i collagestil, er det tid til det lad din fantasi få frit løb så du kan skabe en collage fuld af stil og sin egen personlighed.

Det er rigtigt, at hvert af de tidligere værktøjer tilbyder dig forskellige muligheder, den ene er bedre end den anden. Men det kommer helt an på, hvad du har brug for i øjeblikket, hvor enkel eller farverig du vil have din collage til at være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up