Sådan får du udseendet og følelsen af ​​Windows 10 på Android uden rod

Hvis du ejer en smartphone, og du er træt af at se den samme grænseflade, bør du vide det hvordan man får windows 10 look på Android uden root . Det skal bemærkes, at ved ikke at skulle roote den, vil du kunne fortsætte med at nyde de samme funktioner på din enhed, og du vil ikke annullere garantien for udstyret.

Af denne grund er det meget interessant at lære, hvordan man sætter en ny grænseflade på din Android, og hvis du er fan af Windows 10, vil det være som hånd i handske. Uden videre er det tid til, at du er i centrum for dine venners opmærksomhed, når de ser ny grænseflade med Windows 10, som din Android vil have, ved at installere en launcher på Android.

Indeks
  1. Apps til at forvandle udseendet af din Android i Windows 10
  2. Trin til at få din Android til at ligne Windows 10 uden root

Apps til at forvandle udseendet af din Android i Windows 10

Det er rigtigt, at sætte Windows 10 på din Android-enhed uden at skulle ændre originalt system , skal du installere en app. Applikationer designet til dette formål kaldes Launcher for at tilpasse din mobiltelefon uden at ændre det originale Android-operativsystem.

I øjeblikket kan du få mange af disse programmer i Legetøjsbutik af din enhed, hvilket vil give den et nyt udseende. Hvis det, du vil, er at kende de bedste, uden at skulle se dem alle i Android-butikken, er du heldig, for her præsenterer vi dem for dig.

  • computer launcher . Hvis du er en Windows 10-elsker og ønsker at tage den med dig overalt, er der intet bedre end at installere denne applikation på din Android-enhed. Denne applikation er meget let og har den største lighed og realisme af Windows 10, så du føler, at du tager din foretrukne operativsystem med dig.
  • Få 10 launchers. Med over 5 millioner downloads og en vurdering på over 4,5 stjerner er dette løfteraket er placeret som en af ​​de bedste. De mest fremragende funktioner, den har, er: tilpasning af temafarver, programmer med flisestil og nem navigation mellem applikationer.
  • Square Home 3. Hvis du kan lide metro-grænsefladen i Windows 10, bør du installere denne applikation på din mobiltelefon, så du altid tager den med dig. Den har smukke stilarter af mosaik for hver app på din Android og en smart skuffe til dine apps med det bedste Windows 10-design.
  • Computer Launcher – Win 10 Launcher . Denne kraftfulde applikation er opdateret i sin 2020-version og har alle de funktioner, der passer til Windows 10, faktisk vil du føle dig inde i din pc. Den er kompatibel med de fleste Android-operativsystemer og alle mærker af touch-mobiltelefoner.

Trin til at få din Android til at ligne Windows 10 uden root

Alle de førnævnte apps vil give dig det bedste resultat , for at gå fra en kedelig Android-grænseflade til den mest moderne grænseflade i Windows 10. Selvom virkeligheden er, at du kun skal bruge en af ​​disse applikationer for at opnå dette, og det er derfor, vi har valgt Computer Launcher, så du kan lære at installere det. Du kan også aktivere den mørke tilstand på din Android for at personliggøre din mobil meget mere.

Dette program har også vist sig at være en smule mere effektivt end dets konkurrenter, så du kan få det udseende og fornemmelse af Windows 10 på Android uden root. For at installere denne fantastiske applikation på din Android-enhed uden at skulle søge efter den i Play Butik, skal du blot klikke på følgende link "Download Computer Launcher"

Hvis computerstarteren allerede er installeret på din smartphone, skal du at følge trinene beskrevet nedenfor for at begynde at bruge det.

  1. Find app-ikonet i din enheds apps-menu, og åbn det.
  2. Du vil straks se, hvordan din Android-skærm automatisk skifter til interface Windows 10, og du vil bruge det.

På proceslinjen vil du have Windows startikoner, Cortana, beskeder, opkald og internetbrowser på højre side. På venstre side vil du se kontakt ikon tid og dato og Windows-meddelelser.

Nogle gange vil han spørge dig særlige tilladelser for at få adgang til kontakter eller billeder, som du skal godkende, så du kan bruge det perfekt. Hvis du på noget tidspunkt ønsker at vende tilbage til Android-grænsefladen, skal du blot deaktivere denne applikation, og du vil se det samme ud som før.

Du kan også være interesseret i følgende efter hvordan du overfører dine billeder og videoer fra mobiltelefon til computer uden kabel i Windows 10.

Hvis du kunne lide denne artikel om måde at se ud som Windows 10 på Android uden root, stop ikke med at følge os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up