Sådan konverteres DVD/ISO-videoformater til MKV HD uden kvalitetstab

Mange gange er vi nødt til det konvertere videoer fra DVD/ISO-format til MKV-format mens bevare kvaliteten det samme, og vi når ikke dertil.

Her kan du lære at konvertere DVD-videoer til MKV, men ved du hvilke andre slags formater der findes, og hvordan du bruger dem? Hver video har sine særlige specifikationer for dens gengivelse, så hvis du vil drage fuld fordel af den billed- og lydkvalitet, som hver enkelt tilbyder dig, skal du finde ud af, hvilken der er bedst for dig.

Og er, at det nogle gange kan være lidt svært at finde den rigtige måde at gøre det på, og selv at få et program, der gør det nemt, kan være problemet.

Så vi har samlet en trin-for-trin guide til de bedste måder at konvertere en DVD til MKV og mange andre formater.

Konverter DVD/ISO-videoer til MKV med håndbremse

HandBrake er i øjeblikket et af de mest vidunderlige videokonverteringsværktøjer på markedet, fordi det behandler et uendeligt antal elementer forskellige.

I denne forstand har den den godhed, at den er i stand til at transformere filer uden at påvirke deres kvalitet, medmindre brugeren ønsker det.

Dens brug er meget enkel, for at starte skal du downloade programmet, hvilket kan gøres direkte fra den officielle HandBrake hjemmeside.

Det bedste er, at det er det tilgængelig til Windows, Linux og Mac så alle, på enhver computer, kan få det.

Når du har downloadet og installeret det, skal du kigge efter knappen » Kilde på værktøjsskærmen, hvorfra DVD/ISO-filen tilføjes fra computeren.

Derefter » Output opsætning » er placeret og lige under vælges det ønskede endelige format, i dette tilfælde » MKV “.

Til sidst ændres de ønskede indstillinger for den nye video. Du kan vælge en standardindstilling eller ændre hvert element.

Og du kan nu trykke på knappen for at » At starte op » konvertere DVD/ISO-format til MKV-format uden at miste videokvalitet, hvis det er blevet justeret på denne måde.

Brug af Wondershare Free Video Converter

Dette er et andet værktøj til at transformere videoer fra et format til et andet. Det omfatter også et vist arbejdsområde, er meget nemt at bruge og er tilgængelig til Mac og Windows .

Den kan downloades direkte fra dens officielle hjemmeside ved at klikke på knappen med navnet på det operativsystem, du har.

Efter installationen fortsætter vi med at køre programmet. I denne vil du kunne se afsnittet " Konvertere " fra begyndelsen .

Derfor er muligheden » + Tilføj filer er valgt, som vil være placeret i øverste venstre hjørne, på denne måde åbner filhåndteringen og den rigtige kan vælges.

Så disse vil blive placeret (ja, de kan være mere end én) som thumbnails på højre side af skærmen. På den vil tilstanden til konvertering af mere end én video blive vist.

Ved siden af ​​denne mulighed vil der være en rullemenu, hvor du kan bestemme hvilket format du ønsker at få videoerne i og i hvilken opløsning.

Da du ønsker at skifte fra DVD/ISO-format til MKV, vil sidstnævnte være den, der placeres, mens kvaliteten forbliver på hver brugers side.

Nu, for at fuldføre processen, og efter at have udført alle de nødvendige konfigurationer, kan du klikke på " Konverter alle videoer ".

Dette vil ske i batches, hvis der er mere end én vare. Og det bedste er, at det også kan konverteres fra andre formater, for eksempel MKV til MP4, AVI, MI og mange flere.

Hvorfor konvertere DVD/ISO-formatvideoer til MKV?

MKV er en af ​​de mest alsidige, open source og gratis software-ejede videofiludvidelser i dag.

Hvis mest slående fordel er dens evne til at indeholde en stor mængde varieret information , herunder lyd, billede, video samt forskellige undertekstformater. På grund af dets store alsidighed giver .MKV-formatet dig muligheden for at være kompatibel med mange videoafspillere.

Hertil kommer muligheden for blive gengivet uden yderligere komplikationer, hvilket gør en betydelig forskel sammenlignet med andre videoformater. Så hvis du vil konvertere et AV-produkt fra en DVD/ISO-fil, er en af ​​de bedste muligheder MKV.

Hvis du har konverteret din video til MKV-format, har du måske brug for eller vil prøve at konvertere den til AVI-format. Konverter ikke bare dine videoer til MKV-format, du kan også prøve at konvertere dem til AVI, MOV OG H.264-format. Du opnår dette med programmet Adobe Media Encoder

Indeks
  1. Konverter DVD/ISO-videoer til MKV med håndbremse
  2. Brug af Wondershare Free Video Converter
  3. Hvorfor konvertere DVD/ISO-formatvideoer til MKV?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up