Sådan ændres eller omdirigeres LPT1-porten til en USB- eller netværksprinter

Printere, som vi kender dem i dag, var en meget innovative og revolutionerende, og hjalp ikke kun med kontoropgaver, men også hjemmeopgaver, før disse skulle vi enten sende dokumenterne til udskrivning på specialiserede steder, hvor det var meget dyrt, eller sende dem. ved hånden.

Der er en bred vifte af disse enheder, lige fra de enkleste, som kun udskriver linje for linje, til de mest moderne og udstyret med flere funktioner, ideel til studerende og professionelle. I begyndelsen var der flere måder at overføre data fra pc'en til printeren på, hvorimod Universal USB eksisterede endnu ikke, hvorfor der stadig er programmer i dag, der bruger disse gamle porte.

Hvad er LPT1-port? Hvordan identificerer man det?

LPT1 port, (Linjeprintterminal) for dets akronym på engelsk, var standarden før USB-udgangen, dens navn kommer fra det faktum, at printere oprindeligt udskrev en linje ad gangen, længe før opfindelsen af ​​nutidens laserprintere.

I årenes løb, det er blevet forældet selvom der stadig er computerhardware med disse porte, hovedsageligt af kompatibilitetsårsager, fordi på nogle kontorer findes disse printere stadig, men der er også kontorprogrammer designet til at give instruktioner om disse porte.

Måden at identificere disse porte på er enkel, da de er ret store og normalt er placeret over videoporten (VGA) på ældre computere, den har en stort antal stifter , 25 i alt hvoraf 8 er datatransmissionsformål, 4 til dataoutputkontrol og 5 til input, resten fungerer som jord.

Hvis du stadig har en printer af denne model, er det godt at huske på, at størrelsen af ​​dokumenterne ikke bør overskrides, og det er nyttigt, at du ved, hvordan du forvandler et juridisk dokument til et brev for at undgå eventuelle gener.

Omdiriger LPT1-port til USB-printer

Selv i dag findes der programmer, der er lavet før USB-udgivelsen, og derfor er programmeret i et sprog, der kun opfanger printere med LPT1 port dette gør, at vores USB-printer ikke genkender os som gyldige, for dette bliver vi nødt til at omdirigere oplysningerne fra computeren.

Til dette er det godt, at din printer er korrekt installeret i systemet, og at operativsystemet genkender den som standard. Det er vigtigt at vide, at for at udføre denne proces skal du have administratorrettigheder hvis din konto er en gæstekonto, vil det markere en fejl.

Vi skal gå til start, kontrolpanel og se efter "printere og faxer", her vil vi lede efter vores printer, og med et højreklik markerer vi "del", så vil den bede os om et navn og tildele det til os, når printeren er delt, kan vi omdirigere LPT1 port.

Vi skal trykke på "Start + R"-tasten på vores tastatur, et lille vindue åbnes, og vi skriver "CMD", så åbner kommandokonsollen, og vi skal skrive følgende kommando "net use lpt1: \\%" efterfulgt af dette. Vi sætter navnet på vores pc og printerens navn, for at adskille dem skriver vi "% \"

Indeks
  1. Hvad er LPT1-port? Hvordan identificerer man det?
  2. Omdiriger LPT1-port til USB-printer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up