Hvad er det, hvad er det til, og hvordan fungerer WiMAX + Internet?

Når det kommer til netværksforbindelser, er det vigtigt at kende alle de muligheder, der er tilgængelige for dig. Af denne grund vil vi tale om, hvad der er Wi-MAX internet , dens anvendelighed og dens funktion . Dens mest fremragende funktioner vil også blive nævnt. Især når det kommer til landdistrikter, hvor ADSL-forbindelsesmuligheder sviner, eller du ikke ved, om du har adgang. Eller også kommer den optiske fiber ikke.

Hvad er WiMAX Internet?

Disse akronymer henviser til global interoperabilitet for mikrobølgeadgang. Dens oversættelse til spansk er Global Interoperability for Microwave Access. I dette tilfælde bruger den IEEE 802.16. Det refererer til en netværksforbindelse hvis teknologi tillader en forbindelse på samme måde som WiFi.

Den bruger mikrobølger af top rækkevidde til 30 km til 70 km og en maksimal hastighed på 124 Mbps. De anvendte frekvenser er fra 2,5 til 5,8 GHz.

Så sammenfattende er det et alternativ til forbindelse med ADSL eller fiberoptik. Dette giver dig mulighed for at nyde fordelene ved en trådløs forbindelse. Forbindelsen sker trådløst som WiFi og erstatter kabler.

Hvad bruges WiMAX Internet til?

Det bruges til at etablere en forbindelse bredbånd til internet , adgangspunkter, mobil backhaul osv. I lighed med WiFi tilbyder den bærbar eller trådløs forbindelse til en lang række enheder. Det kan derfor opsummeres som et alternativ at tilbyde telekommunikation, data og internetforbindelse.

Hvordan fungerer WiMAX internet?

Det virker på en enkel måde, det gør det kræver en antenne for at modtage signalet transmitteret af en repeater af den virksomhed, der tilbyder tjenesten. For at kunne vælge dette alternativ skal der være en repeater placeret i nærheden af ​​dit hus, som sender signalet.

Når virksomheden er ansat, skal du placer din antenne i retning af virksomhedens repeater service udbyder. Den kan også rettes til et tilslutningspunkt. Som kan fungere som mellemled mellem enhver forhindring, der eksisterer mellem antennen og repeateren.

Den antenne, du placerer i dit hjem, skal indeholde et kabel, der forbindes til computeren eller en router. Det er vigtigt, at du holder det opdateret. For at den kan levere signalet til forskellige enheder, skal routeren være korrekt konfigureret. Derfor kan du oprette en slags WiFi-forbindelse i dit hus. Wi-MAX internet kan nå en hastighed på op til 1 Gbps for faste punkter ; Hvordan kan dit hus være? I mobilpunkter kan den nå 365 Mbps. Du skal selvfølgelig huske på, at hver virksomhed kan tilbyde forskellige tjenester.

I Spanien er der mere end 780 WiMAX-internetoperatører som tilbyder forskellige overkommelige priser. Du kan sammenligne med de tilgængelige muligheder for at leje den, der passer bedst til dine behov. Du bliver kun bedt om GPS-koordinaterne for din adresse for at kontrollere rækkevidden af ​​forbindelsen; for at finde ud af, om det er inden for det tilladte område.

Egenskaber

• Det er en teknologi, der medfører ikke en omkostning pr. installation .

• Installation udføres af den virksomhed, der leverer ydelsen.

• Tilbyder en forbindelse hurtig og glat med lav latenstid.

• Det giver dig mulighed for at skifte til en hurtigere hastighed.

Kræver ikke forbindelse fra en telefonist ; hvilket gør den ideel til isolerede områder.

  • Det tilbyder en forbindelse hurtigere end JEG' DSL landdistrikterne uden at have en meget høj pris.
  • Antennen skal være rettet mod en server og kan blive påvirket af forhindringer; fx bygninger, træer mv. Hvilket gør det ikke en af ​​de mest stabile forbindelser.
  • De hastigheder, den tilbyder, når op til 75 Mbps, 35+35 Mbps .
  • Den tilbudte service kan opdeles af en kommunikationskanal; bruger små underbærere .
  • Det afhænger af hvert lands konfiguration at levere kanalerne.
Indeks
  1. Hvad er WiMAX Internet?
  2. Hvad bruges WiMAX Internet til?
  3. Hvordan fungerer WiMAX internet?
  4. Egenskaber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up