Enhver iMessage-bruger bør ændre disse indstillinger nu

Forbedr din iMessage-oplevelse med tilpassede profiler, sms-videregivelse, automatisk sletning af gamle beskeder og aktivering af følsomt indhold for mere sikkerhed og fleksibilitet.
Apples native messaging-app er det åbenlyse valg for dine sms-behov som iPhone-bruger, især hvis du er godt inde i Apple-økosystemet. Der er dog nogle ændringer, du kan foretage, så dine samtaler føles mere glidende. Hvis du er en ny bruger af Beskeder eller ønsker at forbedre din sms-oplevelse i appen, så sørg for at aktivere disse indstillinger nu.
Opsæt din tilpassede profil
For at opsætte din tilpassede profil, gå til Besked-app'en, og tryk på "Rediger" knappen i øverste venstre hjørne. Gå til "Opsæt navn og foto," og vælg en avatar eller plakat (du kan bruge emojis, memeojis, monogrammer eller fotos fra dit galleri). Herefter kan du indstille dit for- og efternavn, som skal vises for dine kontakter, og vælge, om du vil vise denne profil for dine kontakter automatisk. Tryk på "Udført" for at afslutte.
Alternativt kan du gå til din iPhones Indstillinger-app og trykke på Apps > Beskeder > Del navn og foto for at opsætte din profil og delingstilladelse.
Aktiver sms-videregivelse
Kontinuitet mellem dine Apple-enheder er en fantastisk måde at skifte mellem to (eller flere) enheder i dit økosystem. Uanset om det er webcam kontinuitet, indhold kopiering og indsættelse, eller endda opkald og beskeder, er der nogle indstillinger, du kan justere for at gøre kontinuiteten mere glidende og uafbrudt. En af disse er sms-videregivelse, som gør sms'er på tværs af enheder praktisk.
Gå til Indstillinger > Apps > Beskeder > Sms-videregivelse, og aktiver den enhed, du har tilsluttet din iPhone. Når dette er aktiveret, kan sms, mms eller rcs-beskeder, du sender og modtager på din iPhone, også vises på din Mac, iPad og Apple Vision Pro, så du kan starte en samtale på en enhed og tage den op på en anden.
Slet gamle beskeder efter 30 dage
Hvis du modtager mange spam- eller reklame-sms'er i din Besked-app, kan du undgå manuelt at slette dem ved at aktivere denne funktion, der automatisk sletter beskeder efter 30 dage. Dette er også en god måde at rydde gamle samtaler på for at frigøre plads på din enhed, så du kan få Beskeder ud af tankerne i tilfælde af opbevaringsproblemer.
Gå til Indstillinger > Apps > Beskeder > Beskedhistorik > Behold beskeder. Du kan derefter vælge at beholde beskeder i 30 dage, et år eller for evigt. Hvis du skifter fra "For evigt," vil du få en bekræftelse på sletningen. Bemærk, at hvis du kun beholder dine beskeder i 30 dage eller et år, slettes de permanent, herunder gamle samtaler (vedhæftninger fra appen inkluderet) med dine gemte kontakter.
Aktiver følsom indholds-advarsel
Sikkerhed og privatliv er vitalt, når du sms'er, især når du starter en samtale med en fremmed. Dine Apple-enheder har en indstilling, der sikrer, at beskeder, opkald og vedhæftninger, du modtager, er sikre at se, ved at hjælpe dig med at undgå uønskede nøgne billeder eller videoer.
Denne funktion kan aktiveres på din iPhone, Mac, iPad, Apple Watch og Vision Pro, ved at sløre følsomme vedhæftninger, der indeholder nøgenhed.
For Beskeder er det nemt at aktivere denne indstilling for at sikre, at du ikke modtager uønskede vedhæftninger, og det er nyttigt for børn, der måtte bruge din enhed eller er en del af din Familie Deling plan.
Gå til Indstillinger > Apps > Beskeder > Tillad Beskeder at få adgang > Følsom indholds-advarsel, og aktiver det. Du kan derefter vælge, hvilke apps og tjenester der kan få adgang til denne funktion (herunder AirDrop, Kontakter og FaceTime) og undgå manuelt at aktivere det for hver app.
Følsom indholds-advarsel kræver iOS 17 eller nyere, iPadOS 17 eller nyere, watchOS 10 eller nyere, macOS Sonoma eller nyere, eller visionOS 2 eller nyere.
Opsæt automatisk deling for tilpassede apps
Når det handler om delt indhold i din Besked-app, er der et par ting, du kan gøre med det, herunder at fastgøre det, dele det med andre og endda finde det i sektionen "Delt med dig" i andre apps. Indhold, der deles med dig via Beskeder (på enhver Apple-enhed), vises automatisk i de apps, du vælger.
For at aktivere denne funktion, gå til Indstillinger > Apps > Beskeder > Delt med dig, og aktiver "Automatisk deling." Nu kan du vælge, hvilke apps du vil se delt indhold i. Apps, der understøtter Delt med dig, inkluderer Fotos, Musik, Safari, Nyheder og andre Apple-apps, sammen med et par tredjepartsapps som Netflix, Amazon, Airbnb osv.
Selv når denne funktion ikke er aktiveret, vil fastgjort indhold vises i specifikke apps. For at fastgøre delt.
Gå til Beskeder-appen på din iPhone og navigér til en samtale. Find den besked, du vil fastgøre, hold den, og tryk derefter på "Fastgør." Billeder kan ikke fastgøres, men kan gemmes i din Foto-app.
Du kan yderligere tilpasse, hvordan dine samtaler ser ud i Beskeder-appen, så dine chats føles mere personlige. iOS 26 har også indført mange nye ændringer i måden, du sender beskeder på Apple-enheder, som du kan sikre, er aktiveret.

Skriv et svar